Πρώτος αγώνας στο ΔΑΚ, Πρώτη ήττα για τα Κορίτσια του ΠΑΣ Φλώρινα

 


Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα ηττήθηκε μέσα στο ΔΑΚ από τους Σκίουρους Θεσσαλονίκης με το ευρύ 0-8.

Η νεανικότερη ομάδα του πρωταθλήματος με μόλις μία ενήλικη παίχτρια παρατάχθηκε με ιδιαίτερο πάθος και για περίπου 25 λεπτά μπόρεσε να κοντράρει τις φιλοξενούμενες αλλά από εκείνο το σημείο και πέρα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό του αγώνα.

 Οι παίχτριες του ΠΑΣ Φλώρινα που είναι κυρίως μαθήτριες πρώτης και του γυμνασίου συμμετέχουν σε ένα πρωτάθλημα το οποίο μπορεί μόνο εμπειρίες να τους χαρίσει και αν συνεχίσουν την προσπάθεια τους τα επόμενα χρόνια σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν στο γυναικείο ποδόσφαιρο. 

Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του γυναικείου τμήματος του ΠΑΣ Φλώρινα που παρόλες τις δυσκολίες που παρουσιάζει η συμμετοχή στην Γ' Εθνική δείχνουν ότι ο σύλλογος της πόλης μας είχε, έχει και θα έχει συμμετοχή στα εθνικά πρωταθλήματα της ΕΠΟ. 


Η σύνθεση του ΠΑΣ Φλώρινα: ΓΚΛΑΦΤΣΕ, ΟΥΛΙΑΡΗ Ε., ΧΑΤΖΗ ΑΦ., ΧΑΤΖΗ ΑΘ, ΟΥΛΙΑΡΗ Ι., ΙΩΑΝΝΟΥ, ΒΙΤΚΑ, ΜΠΑΡΔΑΚΑ Β., ΓΑΪΓΑΝΗ Ν., ΑΔΑΜΟΥ, ΓΕΡΙΜΠΑΚΑΝΗ

Έπαιξαν και οι: ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΗΣΗ, ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ


Σκίουροι 

 Διαιτητής: Μπακάλης

Βοηθοί: Τσάγκας, Γκίτσος (Καστοριάς) 





ΔΤ

Σχόλια