Αιανή, Εράτυρα και Λευκοπηγή θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στα πρωταθλήματα - Δύσκολα τα πράγματα για Πολύμυλο και Λιβαδερό



Σύμφωνα με έγκυρες  πληροφορίες της σελίδας  η διοίκηση της ΕΠΣ Κοζάνης επικοινώνησε  σήμερα το πρωί με την Γ.Γ.Α για να διευκρινιστεί  το θέμα που προέκυψε με την  αποβολή των πέντε ομάδων της ΕΠΣΚ από το μητρώο.

Αυτό που ξεκαθαρίστηκε από τη ΓΓΑ είναι πως  Αλιάκμονας Αιανής και Αναγέννησης Εράτυρας από την Α'  κατηγορία και Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής  από τη Β'  κατηγορία σύμφωνα με την τροπολογία που κατατέθηκε τον Οκτώβριο από την Γ.Γ Α δικαιούνται να αγωνιστούν έως το τέλος του πρωταθλήματος. 

Κι αυτό γιατί πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων όπως αναφέρεται στο άρθρο 83 της τελευταίας  τροπολογίας είχαν ήδη την αθλητική αναγνώριση και είχαν κάνει οριστική υποβολή  των όσων δικαιολογητικών είχαν κατατεθεί.

Τώρα για την Δάφνη Πολυμύλου  και την Αναγέννηση Λιβαδερού  όπως διευκρινίστηκε από τη ΓΓΑ σε τηλεφωνική επικοινωνία   τα πράγματα  μάλλον δεν είναι αισιόδοξα όσων αφορά τη συμμετοχή τους για το λόγο που δεν είχαν τακτοποιηθεί ή κατατεθεί  ή δεν έγινε η οριστική υποβολή των  δικαιολογητικών που απαιτούνται στην πλατφόρμα.

 Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα τη σεζόν  2022/2023 θα επιχορηγηθούν



Σχόλια