Γ' Εθνική: Μακεδονικός Φούφα - Κεραυνός Αγγελοχωρίου 0-1 | φωτο - βίντεο

 

Εντός έδρας ήττα για τον Μακεδονικό Φούφα από την δυνατή ομάδα του  Κεραυνού Αγγελοχωρίου με σκορ 0-1.  Οι άνθρωποι του Μακεδονικού Φούφα έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία  για άλλη μια φορά φέτος,  αυτή τη φορά από τον κ. Ρηγόπουλο.

 Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν το χώρο του κέντρου.

Στο 36' έγινε η φάση που άναψε τα αίματα.  Σκληρό μαρκάρισμα  του Νικολίτσα επάνω στο Ρέλκα  που τον έστειλε στο Νοσοκομείο  με τους παίκτες, παράγοντες του Φούφα να ζητούν την κόκκινη κάρτα από τον  διαιτητή  αλλά ο κ.  Ρηγόπουλος  να δίνει κίτρινη.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένταση και διακοπή για περίπου 15 λεπτά με τον κ Ρηγόπουλο να δείχνει  κόκκινη  κάρτα στο Σερσέμη  και με αρκετή καθυστέρηση και μετά από έντονες διαμαρτυρίες του Φούφα να δείχνει την κόκκινη και  στον Ιωσηφίδη.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση θα τελειώσει ισόπαλη  χωρίς σκορ,  στο 86'' ο Κατσιάκης με  μακρινό γωνιακό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και δίνει τη νίκη στο Αγγελοχώρι.

Ο Μακεδονικός επίσης φωνάζει για ένα  χέρι - πέναλτι στα τελευταία λεπτά που δε του δόθηκε.

Το φιλμ του αγώνα 

Στο 16' σέντρα του Κατσιάκη, κεφαλιά αδύναμη του Θεοδωρίδη μπλοκάρει ο Δημητριάδης.

Στο 24' κοντινή κεφαλιά Χάιτα, μπλοκάρει ο Σοϊλεμέζογλου.

Στο 33' φάουλ με το Φροσύνη, πέφτει ο Δημητριάδης και διώχνει.

Στο 48' σουτ του Κατσιάκη, άουτ. 

Στο 55' παράλληλη μπαλιά του Φροσυνη στον Θεοδωρίδη, σουτ από καλό σημείο άουτ. 

Στο 64' σουτ Καρασιούνα άουτ. 

Στο 82' φάουλ Κατσιάκη διώχνει σε κόρνερ ο Δημητριάδης. 



Στο 86' με  σουτ ο  Κατσιάκης στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-.1 



Λίγο πριν το φινάλε ο Μακεδονικός Φούφα θα ζητήσει πέναλτι σε χέρι αμυντικού αλλά ο κ. Ρηγόπουλος θα συνεχίσει το παιχνίδι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.


Μακεδονικός Φούφα
(Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Παπάς, Σεκκουλίδης, Σερσέμης, Κοντογουλίδης (88' Καλογιαννίδης), Ρέλκας (α. α. Καρασιούνας), Τοπάλης, Θεοδουλίδης (88' Ηλιάδης), Βασσάκης, Χάιτας.


Κεραυνός Αγγελοχωρίου
(Γαλτσίδης):  Σοϊλεμέζογλου, Σολομωνίδης (60' Ταουσιάνης), Νικολαΐδης, Πολύζας, Νικολίτσας Γ., Φροσύνης (89' Μιχαηλίδης), Πορτοκαλάς, Θεοδωρίδης Δ., Μουράτη (75' Κιλιντάρης), Κατσιάκης (89' Μόλλα), Ιωσηφίδης.


Διαιτητής
: Ρηγόπουλος (Ημαθίας)

Βοηθοί: Βαλιώτης (Λάρισας), Χριστοδούλου (Ημαθίας)

Σχόλια