Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Σιάτιστας - ΑΣ βελβεντό 1-0 | φωτο - βίντεο

 

Αγχώθηκε ο Μακεδονικός Σιάτιστας αλλά στο τέλος κέρδισε  1-0,   το αξιόμαχο συγκρότημα του Βελβεντού και παρέμεινε στην κορυφή.Ο Μακεδονικός Σιάτιστας είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού  έχασε κλασικές  ευκαιρίες  να ανοίξει νωρίτερα το σκορ αλλά  έπεσε σ’  έναν εκπληκτικό Κουλτούκη,  ο οποίος έβγαζε τα άβγαλτα  αλλά και στην πολύ καλά οργανωμένη αμυντική λειτουργία του Βελβεντού.
Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 88' με σουτ από πλάγια του Παναγιώτη Αποστόλου.
Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 38' αλλά ο κ. Κωνσταντινίδης  ήταν κοντά και έδωσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή.
 
Το φιλμ του αγώνα
Στο 9' ο Γεωργάκας  θα πιάσει το δυνατό σουτ λίγο έξω.
Στο 11' σουτ μέσα από την περιοχή του Τσιούκρα , ο Κουλτούκης θα αποκρούσει, νέο σουτ του Μπαλτσή Χ. νέα απόκρουση του Κουλτούκη
Στο 16' Μπαλτσής Β., θα δώσει στον αδερφό του Χρήστο ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή εξίσου ωραία και η επέμβαση του Κουλτούκη.
Στο 24' Αποστόλου σουτ , διώχνει και πάλι ο Κουλτούκης.
Στο 30' φάουλ του  Σικαλόπουλου  μπλοκάρει ο Γρηγοριάδης.
Στο 64' κόρνερ  με τον Τσιούκρα , συναγερμός στην άμυνα του Βελβεντού , η μπάλα θα στρωθεί στον Ραφαηλίδη που θα σουτάρει από κοντά , με τον Κουλτούκη να πραγματοποιεί εκπληκτική επέμβαση.
Στο 66' Ραφαηλίδης εκτέλεση φάουλ, μέσα στην περιοχή, κεφαλιά Μπούρτσου, άουτ.
Στο 73' λάθος συνενόηση των αμυντικών της Σιάτιστας  , θα τρυπώσει ανάμεσα ο Σικαλόπουλος , που θα σουτάρει από κοντά για να αποκρούσει ο Γρηγοριάδης .
Στο 83' Τσιούκρας  φάουλ μέσα στην περιοχή, ο Τσακνάκης θα βρεθεί μόνος του ,σουτ από κοντά  ο Κουλτούκης λέει για άλλη μια φορά όχι.
Στο 65'  φάουλ - σέντρα Ζαγκουντίνου μέσα
στην περιοχή  ο Αποστόλου θα πιάσει την κεφαλιά , η μπάλα λίγο έξω .
Στο 86 τετ α τετ ο Τσακνάκης , θα πλασάρει  από πάνω τον εξελθόντα  Κουλτούκη αλλά λίγο πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή της εστίας, ο Τέτος  θα απομακρύνει.
Στο 88' ο Αποστόλου μέσα από την περιοχή και αρκετά πλάγια  θα  πιάσει φαλτσαριστό σουτ  και η μπάλα παρά την προσπάθεια του Κουλτούκη θα καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των παικτών και φιλάθλων της Σιάτιστας.
 

Μακεδονικός Σιάτιστας
(Παρασκευάς)  Γρηγοριάδης, Κατσίρης, Ραφαηλίδης, Ζερβανταρίδης,Μπούρτζος, Τσιούκρας , Μπατσής Χ (66' Τσακνάκης), Γεωργάκας, Αποστόλου, Μπατσής Β(54' ΠαπουτσίδηςΤ), Καρακουλάκης (80' Ζαγκουντίνος )
 

ΑΣ Βελβεντό
( Κουτσώνας) Κουλτούκης, Μπισιούκης, Πασχαλίδης, Τέτος, Κακουλαντωνάκης( 91' Τσίπης), Ντούκα , Τζούτζιας, Μετικάνος , Ευαγγελόπουλος (79' Τσιφτσιάν)Σικαλόπουλος, Σαββούδης.
 


Διαιτητής:  Κωνσταντινίδης Χ.
Βοηθοί:  Θεοδωρίδης , Τυριακίδου

στιγμιότυπα του αγώνα
 

δηλώσεις Κουτσώνα - Αποστόλου 







Σχόλια