Γ' Εθνική: ΑΕΠ Κοζάνης - ΠΑΟΚ Κρηστώνης 2-2 | φωτο



Υπερβολικά αγχωμένοι και νευρικοί παρουσιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ στο παιχνίδι με την Κρηστώνη με συνέπεια να μη μπορεί να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και να πέσουν έτσι  στο "τρυπάκι"  της σκληροτράχηλης ομάδας από το Κιλκίς. 
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 με τον Τσολακίδη στο 24' για να ισοφαρίσει η ΑΕΠ στο 42' με  προβολή του Μιγιένκα.  Η Κρηστώνη  πήρε ξανά το προβάδισμα  1-2 στις αρχές του Β' μέρους πάλι με τον Τσολακίδη.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν  για την ισοφάριση αλλά ανορθόδοξα κι όχι με καθαρό μυαλό. Τελικά η παρτίδα για την ΑΕΠ σώθηκε στο 95'  σε μια φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενουμένων με τον Βασίλτση τελικό αποδέκτη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2. 
Στο τέλος της αναμέτρησης απειλήθηκαν επεισόδια μεταξύ των παικτών που ευτυχώς έληξαν χωρίς κάτι σοβαρό αλλά με δύο κόκκινες (μια σε κάθε ομάδα) από τον ρέφερι κ. Μαυρίδη. Την κόκκινη αντίκρισαν ο Δάλλης από την ΑΕΠ και ο Χατζηασλανίδης από την Κρηστώνη.   


Το φιλμ του αγώνα 
Στο 20' γέμισμα στην περιοχή  της Κρηστώνης , γυριστό σουτ Πέρντομο μπλοκάρει ο Σακαλίδης.
Στο 24' φάουλ του Τσολακίδη στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα  για το 0-1
Στο 27' δυνατό σουτ Ζάβκο, λίγο έξω.
Στο 33' σουτ μέσα από την περιοχή του Πέρντομο διώχνει ο Σακαλίδης.
Στο 29' γυριστή κεφαλιά Ευθυμιάδη λίγο έξω. 
Στο 42' σέντρα Παπαζήση  κι ο Μιγιένκα με προβολή θα ισοφαρίσει σε 1-1
Στο 48' βολίδα Κιρκιλιανίδη λίγο έξω. 
Στο 49' σέντρα Κυριακίδη, μέσα στην περιοχή και με πλασέ κοντινό ο Τσολακίδης θα κάνει το  1-2. 
Στο 58' Κυριακίδης κεφαλιά, άουτ. 
Στο 76' φάουλ Πατήλα, κεφαλιά Κουλούσια λίγο έξω. 
Στο 77' κοντινή προβολή Κουλούσια άουτ. 
Στο 91' κλέβει ο Ρωμανίδης, σουτ αποκρούει ο Καλιαμπάκας.
Στο 95' σέντρα Πατήλα  μέσα στην περιοχή, σουτ Ποσινακίδη στο κάθετο δοκάρι και  στην επαναφορά Βασίλτσης, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2.


ΑΕΠ Κοζάνης 
(Μαξιμιλιάνο Βιέρα):   Καλιαμπάκας, Λόπεζ, Κιρκιλιανίδης, Λιάκος (58'Ποσινακίδης), Μιγιένκα, Κουντούρης, Σάλλα (70' Πατήλας), Παπαζήσης (70'Δάλλης), Πέρντομο (76' Μεντεσίδης), Ζάβκο (58' Κουλούσιας), Βασίλτσης.


ΠΑΟΚ Κρηστώνης 
(Παμπορίδης): Σακαλίδης, Χατζηιλιάδης, Μωυσίδης, Μαυροκεφαλίδης (81' Παπαδόπουλος) , Κόλλα (46' Αγαθαγγελίδης), Ευθυμιάδης, Τσολακίδης (90' Καλίας), Ιωαννίδης, Ρούστελ (81'Ρωμανίδης), Χατζηασλανίδης, Κυριακίδης (92' Ιωαννίδης).


Διαιτητής
Μαυρίδης
ΒοηθοίΚαλινιώτης, Μητρόπουλος (Ημαθίας) 



Σχόλια