Συμμετοχή στα 3 τέρματα ο Πατίλας

Την…Ιθάκη του ανακαλύπτει από μέρα σε μέρα ο Σωκράτης Πατίλας.

Ο 22χρονος μέσος, που ήρθε πρόσφατα στην ομάδα μας, πήρε αμέσως φανέλα βασικού, ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι, ενώ στον τελευταίο μας αγώνα κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα (5-0), υπήρξε ο…αφανής ήρωας, καθώς ήταν αυτός που είχε συμμετοχή στα τρία από τα πέντε τέρματα.

Ο Σωκράτης, με το ιδανικό ύψος των 185 εκατοστών, δεξιοπόδαρος αλλά και με καλό αριστερό πόδι, κυριαρχεί πια στη μεσαία μας γραμμή και καθώς διαθέτει πολύ καλό σουτ, αναλαμβάνει και τις πιο πολλές εκτελέσεις των στατικών φάσεων.

Ελλείψεις μόνο στον κακό μας αγώνα στην Καστοριά (κάρτες) και λογικά δύσκολα θα χάσει τη θέση του, καθώς πια προσαρμόστηκε στο οικογενειακό κλίμα της ομάδας μας και έχει γίνει πάρα πολύ αποδεκτός από όλα τα παιδιά.

Ο Αγρινιώτης ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Παναιτωλικό, όπου αγωνίστηκε σε όλες τις ακαδημίες του, δεν μπόρεσε να πάρει την ευκαιρία στην ομάδα αυτή, προσπάθησε στη συνέχεια να βρει το δρόμο του μέσω Μεσολογγίου, Ζακύνθου, ενώ αγωνίστηκε για λίγο και στον Παναγρινιακό.

Πείστηκε να έρθει στην ΑΕΠ Κοζάνης, βλέποντας τις ευκαιρίες που δίνονται σε όλα τα παιδιά και τους δρόμους που η ΑΕΠ Κοζάνης ανοίγει σε όλους όσους διαθέτουν το ανάλογο ταλέντο.

Γεννημένος στις 17 Μαΐου του 2000, έχει όλο το μέλλον μπροστά του και λογικά μπορεί να ελπίζει σύντομα για το επόμενο άλμα του σε ανώτερη κατηγορία.

Σχόλια