Ηρακλής Κοζάνης.. πάλεψαν σκληρά Έφηβοι και Νεανίδες ... κι έχασαν την πρόκριση στις λεπτομέρειες, κερδίζοντας την δεύτερη θέση στους ομίλους τους

 


Ένα κουραστικό αγωνιστικό τριήμερο τελείωσε μόλις χθες για τις ομάδες των Νεανίδων και Εφήβων του Ηρακλή Κοζάνης, αφού συμμετείχαν στις προκριματικές φάσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, ως Πρωταθλητές Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Και οι δύο ομάδες πάλεψαν σκληρά και έχασαν την πρόκριση στις λεπτομέρειες, κερδίζοντας την δεύτερη θέση στους ομίλους τους.

⛹️‍♀️Τα κορίτσια του κόουτς Τοπάλη έφτασαν στην πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό (όπως αναφέρει η λαϊκή παροιμία), αφού βρέθηκαν τέσσερις πόντους μακριά από την πρώτη θέση, στην συγκλονιστική αναμέτρηση με την γηπεδούχο Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης. Ο αγώνας είχε συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ και το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς χέρια. Το τελικό αποτέλεσμα 63 - 60 διαμορφώθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.



⛹️Τα αγόρια του κόουτς Καραλίβανου έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν την πρόκριση, αφού αγωνιζόταν στην έδρα τους μπροστά σε αρκετό φίλαθλο κοινό, αλλά πλήρωσαν την μοναδική μέτρια εμφάνιση τους στην ήττα από τον Ζαφειράκη Νάουσας. Στους άλλους δύο αγώνες εμφάνισαν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να δώσει την πρόκριση.

Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης και στον Ζαφειράκη Νάουσας για την πρόκριση τους και να ευχηθούμε καλή επιτυχία για τη συνέχεια.

Σίγουρα οι ομάδες μας φτάνουν με το κεφάλι ψηλά στο τέλος των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για τη φετινή χρονιά, η οποία μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί μέχρι τώρα, αφού απομένουν και τα πρωταθλήματα Ανδρών, Παίδων και Κορασίδων, τα οποία συνεχίζουμε να διεκδικούμε.

Τα καλύτερα έρχονται!!!

Σχόλια