Μια νίκη και μια ήττα για τις μικτές ΕΠΣ Κοζάνης | φωτο - βίντεο

Πρεμιέρα  είχαμε την Τετάρτη 1/2  στο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων  με τις μικτές ΕΠΣ Κοζάνης Κ14 και Κ 16  να αντιμετωπίζουν τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας.
Να αναφέρουμε την απουσία από τα παιχνίδια του προπονητή Γιώργου Τσέπουρα λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας που τον οδήγησε στο Νοσοκομείο.
 
Ο Γιώργος  Τσέπουρας  μετά τις απαραίτητες  εξετάσεις κι αφού δεν έδειξαν κάτι σοβαρό πήρε  εξιτήριο.
Περαστικά Γιώργο ..

 
Ενός λεπτού σιγή για τον Άλκη
Πριν την έναρξη  των αγώνων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, που πριν από έναν χρόνο έπεσε θύμα οπαδικής βίας.

 
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ..
 
Κ14  ΕΠΣ Κοζάνης - ΕΠΣ Πιερίας  2-3
 
Έγινε της ανατροπής
 
Αρχικά πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση της μικτής Κοζάνης  Κ14 με την μικτής της Πιερίας  όπου,  η ΕΠΣ Πιερίας,  πήρε σημαντική νίκη με σκορ 2-3.  
Ήταν ένα παιχνίδι με εναλλαγές συναισθημάτων αφού έγινε  της ανατροπής.
Η ΕΠΣ Πιερίας προηγήθηκε στο ημίχρονο 0-1 με γκολ του  Παπαδόπουλου Μ.  στο 20'.  Η μικτή της ΕΠΣ Κοζάνης κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να γυρίσει το ματς και να προηγηθεί 2-1 με γκολ του Παπανικόπουλου στο 60' και του Σάκκου στο 73'.
 
Μέσα σε τέσσερα λεπτά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και αφού πρώτα ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Θεοδωρίδη στο 77', πήραν τη μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 81' με κοντινή κεφαλιά του Βαρυτιμίδη.
 

ΕΠΣ Κοζάνης Κ14
(Βοριαζίδης): Καλαϊτζόπουλος, Δραγώγιας, Μέρος (63' Βλάχος Β.), Τσιμηνάκης, Κουντουράς, Σίσκος, Γάκης (41' Τσέπουρας), Σαμαράς (50' Σάκκος), Νίκου, Παπανικόπουλος, Καρυπίδης (75' Μανιός).

 
ΕΠΣ Πιερίας Κ14 (Σιδηρόπουλος):  Γκάτζας, Κιτσούλης, Μπέζας (61' Κουμπατσιάρης), Μιχαηλίδης, Θεοδωρίδης, Βαρυτιμίδης, Τοπαλίδης, Λάμπρου (49' Λάμπρου) Αμανατίδης ( 16' Κωνσταντινίδης - 61' Χαλέπης ) Παπαστάμου , Παπαδόπουλος (49' Κέμος).

Στιγμιότυπα του αγώνα των Κ14 


 
Κ16 ΕΠΣ Κοζάνης  ΕΠΣ Πιερίας 2-0 
 
 Έπαιξαν σαν πρωταθλητές
 
Με τη στόφα  του περσινού πρωταθλητή,  η μικτή της ΕΠΣ Κοζάνης Κ16  δεν άφησε κανένα περιθώριο στην πολύ καλή ομάδα της Πιερίας να πιστέψει ότι μπορεί να έφευγε με θετικό αποτέλεσμα από την αναμέτρηση.
 
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της μικτής ΕΠΣ Κοζάνης προηγήθηκαν με το καλημέρα μόλις στο 6' με κοντινό πλασέ του Κωτίδη, ύστερα από σέντρα του Θεοδοσιάδη.
 
Το 2-0 έγινε στο 43' με μακρινό  σουτ του Καλατσανά.
 
Το σκορ  μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο εάν οι ποδοσφαιριστές του κ.  Βοριαζίδη ήταν πιο εύστοχοι στη τελική προσπάθεια.


 ΕΠΣ Κοζάνης Κ16 (Βοριαζίδης) : Πάζης, Μακρίδης,Ζάχος, Σίμος Χρ., Ανδρεόπουλος, Τσιόκανος, Κάτανας (76' Οικονόμου), Καραφουλίδης (66' Σίμος Β.), Κωτίδης (82' Καρακουλάκης) Θεοδοσιάδης (82' Παπαδόπουλος Δ.), Καλατσανάς (76' Βλάχος).
 


ΕΠΣ Πιερίας Κ16
(Κραγιόπουλος):  Λαζαρίδης, Τσιάμης, Κυρμανίδης,  Σταμκόπουλος, Μπόζο γλου, Καραφουλίδης, Ζαμαντζάς, Πατσιοδήμος, Τζίτζας, Παρασίδης, Καραθάνος
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Αναγνωστούδης , Ζαχόπουλος, Αλχαζίδης, Σπυρλίδης και Φωτόπουλος.

Στιγμιότυπα του αγώνα των Κ16 





Διαιτητή: Γιουματζίδης
Βοηθοί: Δέλλιος, Σιώνη (ΕΠΣ Πέλλας)



Σχόλια