Η Κωνσταντίνα Χατζηιωάννου του Απόλλων Πτολεμαΐδας στην Εθνική κωφών γυναικών Μπάσκετ


Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος προπονήσεων  της Εθνικής κωφών γυναικών, ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει 13-24/6/2023 στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Η εθνική κωφών γυναικών αποτελεί ένα ξεχωριστό διαμάντι στην ιστορία της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης, με εξαιρετικές επιτυχίες σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, και κάποια στιγμή θα επανέλθουμε  αναλυτικότερα, γιατί είναι από τα δυνατότερα παραδείγματα του τι σημαίνει να αγωνίζεσαι, να δουλεύεις σκληρά και να πετυχαίνεις στόχους αθλητικούς αλλά κυρίως ζωής μέσα από δυσκολίες.

Ο Απόλλων Πτολεμαΐδας  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στις τάξεις του, την  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, που κλήθηκε και συμμετείχε στις προπονήσεις, έχοντας παρουσία στην εθνική και κατά το παρελθόν. 

Ξεκίνησε από τον ΛΑΣΣΑΝΗ ΚΟΖΑΝΗΣ με τον οποίο έπαιξε φέτος στην Α2, ενώ έχει  παίξει επίσης σε ΗΡΑΚΛΗ ΚΟΖΑΝΗΣ, Α.Ο ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ  και Α.Ο ΚΩΦΩΝ. 

Πρόκειται για μια αθλήτρια που στο μικρό χρονικό διάστημα που είναι κοντά μας, εντυπωσιάζει  για την θέληση, την αγωνιστικότητα και την ομαδικότητα της, πάνω από όλα όμως για τον ακέραιο χαρακτήρα της. 

Στην Κωνσταντίνα που προ ημερών πήρε και το πτυχίο της στην Αγγλική φιλολογία ευχόμαστε ότι καλύτερο σε προσωπικό και αθλητικό επίπεδο.

Απόλλων Πτολεμαΐδας 

Σχόλια