ΑΕΠ Κοζάνης: Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους στο γήπεδο!

Καλοκαιρία επιτέλους στην Κοζάνη, ιδανικός καιρός για γήπεδο αύριο.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, με πάρα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα και με πολύ πάθος για νίκη, θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ Κρηστώνης, την ομάδα από το Κιλκίς, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Η ομάδα αποκτά σιγά-σιγά την ομοιογένεια που της έλειπε, ενώ τα νέα μας αποκτήματα και κυρίως οι..”πολεμιστές” Ουρουγουανοί, ο “θηριώδης” Φρεντ και τα άλλα παιδιά δεν είναι πια εύκολη λεία για καμμία ομάδα.

Στο πάθος και τη δύναμη που χαρακτηρίζει το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, η ΑΕΠ Κοζάνης έχει τώρα να αντιτάξει νέα όπλα. Το Νοτιοαμερικανικό κυρίως πάθος, που συμπαρασύρει και τους άλλους συμπαίκτες τους στους οποίους το ταλέντο περισσεύει.

Παίκτες νέα παιδιά, όπως οι Κουλούσιας, Παπαζήσης, Καλιαμπάκας, Δαλλής και οι υπόλοιποι, δύσκολα συναντούνται σε ομάδα της κατηγορίας.

Λίγο η έλλειψη εμπειρίας, λίγο η ατυχία, μέχρι τώρα δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που η ΑΕΠ Κοζάνης δικαιούνταν.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, πολλά άλλαξαν στην ομάδα και τώρα περιμένουμε από τους λίγους αλλά πιστούς μας φιλάθλους τη στήριξη τους.

Αύριο στις 15.00, στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης, αναμένουμε όλες τις οικογένειες που αγαπούν τον αθλητισμό, να έρθουν να δουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παικτών μας.

aepfc.gr

Σχόλια