Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Κοζάνης - ΦΣ Εορδαϊκός 0-6 | φωτο - βίντεο

 

Εύκολα πέρασε από την Λευκόβρυση ο Εορδαϊκός που επικράτησε με το ευρύ 0-6 της Α.Ε. Κοζάνης στο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους νεαρούς κιτρινόμαυρους και πλέον περιμένουν το κρίσιμο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στο Μακεδονικό Σιάτιστας που έχει έναν βαθμό περισσότερο.

Η Α.Ε. Κοζάνης, με αρκετές απουσίες, μπήκε καλά στο παιχνίδι, ξεκίνησε με δύο ευκαιρίες (Μίχος στο 1′ και Πουτογλίδης στο 3′), έδειξε ότι θα το παλέψει, αλλά μετά το δεύτερο γκολ δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον πολύ πιό έμπειρο αντίπαλο της και ηττήθηκε φυσιολογικά.

Γενικά έγινε ένα πολύ ήσυχο παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια, με την αγωνιστική διαφορά την δύο ομάδων να μην δίνει περιθώρια για εντάσεις ή διαμαρτυρίες.

Το σκορ άνοιξε στο 17′ όταν μετά από σουτ του Νίκου Καβαλάρη ο νεαρός τερματοφύλακας της ΑΕΚ Γκανάτσιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 31′ ο Νίκος Ματούλας σε κενή εστία εξ’ επαφής έκανε το 0-2 μετά από παράλληλη συρτή σέντρα του Μπαλίτσα.

Στο 33′ σουτ του Καβαλάρη βρήκε το κάθετο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Στο 41′ κόρνερ του Βούρτη από δεξιά, κεφαλιά του Καβαλάρη, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ανδρεόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-3.

Στο 44′ ωραία πάσα του Μπαλίτσα στην πλάτη της άμυνας στον Δανιήλ Στεργιόπουλο που μπήκε από δεξιά και με αριστερό βολέ έκανε το 0-4.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικό με τον Εορδαϊκό να έχει τον έλεγχο και να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ και ουσιαστικά τις δύο ομάδες να κάνουν συντήρηση δυνάμεων για την συνέχεια.

Στο 53′ δυνατό σουτ του Τσαγκαλίδη απέκρουσε ο Τσέλιος και ο Καβαλάρης στην επαναφορά έκανε το 0-5.

Στο 75′ έκλεισε το σκορ μετά από κάθετη πάσα του Μπαλίτσα στον Στεργιόπουλο που με αριστερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Την ερχόμενη Κυριακή 2/4/2023 ο Εορδαϊκός θα φιλοξενήσει τον Μακεδονικό Σιάτιστας στο ματς της χρονιάς που λογικά θα κρίνει τον πρωταθλητή, ενώ η Α.Ε. Κοζάνης θα ταξιδέψει στo Πλατανόρεμμα όπου θα αντιμετωπίσει τον Τιτάνα Σερβίων.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Γκανάτσιος (46′ Τσέλιος), Παπαχαρίσης, Βουνοτρυπίδης, Βεντούλης, Γουρζουλίδης, Πουτογλίδης, Ανδρεόπουλος, Ζαφειρόπουλος (55′ Βογιατζής), Αροσβίλι (55′ Τσουλλχάϊ), Μίχος (55′ Θεοδοσιάδης), Μπόντης.

Φ.Σ. ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Γιώργος Ιωαννίδης): Παναγιωτίδης, Στεργιόπουλος, Βούρτης (65′ Καλόγηρος), Εμ. Χαραλαμπίδης (68′ Ζαμπέτας), Πούλιος, Τσαγκαλίδης (65′ Μεντεκίδης), Χιμολλάρι, Μπαλίτσας, Ματούλας (57′ Θε. Χαραλαμπίδης), Καβαλάρης, Τρούπκος (57′ Σέχι).

Διαιτητής: Κωνσταντινίδης.

Βοηθοί: Λαμπριανίδης, Ελευθεριάδης.






aekozanis.gr




Σχόλια