Γ' Εθνική: ΑΕΠ Κοζάνης - Εθνικός Κεραμιδίου 1-0 | βίντεο

 


Νίκη βάλσαμο πέτυχε στο ΔΑΚ Κοζάνης  η ΑΕΠ κόντρα στην δυνατή ομάδα του Εθνικού Κεραμιδίου. Με λυτρωτή  τον Γιώργο Βασίλτση στο 87' η ΑΕΠ πήρε τη σπουδαία  νίκη και κράτησε ακέραιες τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. 

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και φωνάζουν για τις  τρεις περιπτώσεις πέναλτι (Πέρντομο,  Κουλούσια, Παπαζήζη).

Ο “χρυσός” σκόρερ των Ποντίων ήταν ο Βασίλτσης που στο 87′ έγινε κάτοχος της μπάλας από μακρινή μεταβίβαση και με ψηλοκρεμαστό πλασέ μέσα από την περιοχή του Εθνικού, νίκησε τον Πατσιογιώργο και “έγραψε” το 1-0.

Η νίκη αυτή έφερε την ΑΕΠ Κοζάνης στην 9η θέση του πίνακα και στο -3 από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου που πλέον είναι μόνος του στην 8η θέση.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τζάμος με βοηθούς τους Γκίτσκο και Τσάγκα της ΕΠΣ Καστοριάς.

ΑΕΠ Κοζάνης (Μαξιμιλιάνο Βιέρα): Καλιαμπάκας, Κουντούρης, Λιάκος (82′ Δάλης), Κιρκιλιανίδης, Λάντζιος, Μιγιέγκα (82′ Παπαναστασίου), Πατήλας, Σάλα Ρ, Περντόμο (75′ Παπαζήσης), Βασίλτσης, Κουλούσιας.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογιώργος, Λαμπίρης, Φυτόπουλος(46′ Κρυεμάντι), Γκιώνης, Γιαζιτζόγλου (89′ Καρτσαμπάς), Δαλαμήτρας (70′ Μιχαηλίδης), Ιντζόγλου, Κόλα Φ., Τουλίκας (70′ Χατζηπουργάνης), Μπατζώνης, Σεχολάρι.

Διαιτητής: Τζάμος

Βοηθοί: Γκίτσος, Τσάγκας (Καστοριάς) 



Σχόλια