Γ' Εθνική: ΓΑΣ Σβορώνος - Μακεδονικός Φούφα 1-1 | φωτο - βίντεο

Αν και προηγήθηκε ο Μακεδονικός Φούφα με τον Παπά στο 27' δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις πολύτιμους  βαθμούς αφού  ο Σβορώνος ισοφάρισε στο 38' με το Μακράκη, σκορ που ήταν και τελικό. 

Ο Μακεδονικός έδειξε όμως  ότι δε τα παρατάει εύκολα και θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες παραμονής στην Γ’  εθνική κατηγορία.



το φιλμ του αγώνα 

Στο 16’ ο Λαγδάρης με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Κυρτέγο μέσα στην περιοχή, εκείνος νίκησε στην προσωπική μονομαχία τον αντίπαλο αμυντικό και εκτέλεσε στη συνέχεια δυνατά με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα γκολπόστ.

Στο 29’ ο Μακεδονικός Φούφας προηγήθηκε στο σκορ όταν ο Θεοδουλίδης εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Σεκουλίδης με εξ-επαφής κεφαλιά στο πίσω δοκάρι νίκησε τον Κούζα γράφοντας το 0-1.

Στο 37’ ο ΓΑΣ έφτασε στην ισοφάριση, με τον Κυπαρίσση να σουτάρει από διαγώνια θέση με το αριστερό, με το σουτ τελικά να καταλήγει σε πάσα στον Μακράκη ο οποίος με κοντινό δεξί πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1!

Στο 52’ ο Βασσάκης έβγαλε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά και ο Χάιτας έπιασε την κεφαλιά από ευνοϊκή θέση, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από την εστία του Κούζα.

Στο 55’ ο Κωτσιόπουλος με σέντρα από τα δεξιά τροφοδότησε τον Κυπαρίσση ο οποίος έπιασε την κεφαλιά εντός περιοχής αλλά ο Δημητριάδης κατάφερε και μπλόκαρε με τη δεύτερη προσπάθεια.

Στο 68’ ο Βασσάκης έβγαλε επικίνδυνη σέντρα από τα δεξιά προς την καρδιά της άμυνας του ΓΑΣ, με τον Χάιτα να πιάνει την κεφαλιά από κοντινή απόσταση αλλά να μη βρίσκει εστία.

Στο 76’ ο ΓΑΣ «φλέρταρε» με το 2-1, όταν ο Κυπαρίσσης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά προς το ύψος του πέναλτι, ο Αλεξίου έπιασε ένα γεμάτο σουτ αλλά ο Δημητριάδης εκτινάχθηκε στη γωνία του και παραχώρησε κόρνερ, πραγματοποιώντας την επέμβαση του αγώνα!

Στο 80’ ο Σιδηρόπουλος εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ με συρτή σέντρα, ο Κυπαρίσσης μπήκε στην πορεία της μπάλας και την «τσίμπησε» με προβολή αλλά για λίγο δεν κατάφερε να βρει εστία με αποτέλεσμα να περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Oι συνθέσεις των ομάδων: 


ΓΑΣ Σβορώνου
(Νίκος Θεοδοσιάδης): Κούζας, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Λαγδάρης (89’ Ναρίνογλου), Χατζηθεοδωρίδης, Κόλα, Μυστρίδης, Σιδηρόπουλος, Μακράκης (72’ Αλεξίου), Κυρτέγος (89’ Ξυδούς), Κυπαρίσσης.


Μακεδονικός Φούφας
(Κώστας Καπετάνος): Δημητριάδης, Μωυσιάδης, Παπάς (81’ Ρωσσίδης), Σεκουλίδης, Σερσέμης, Κοντογουλίδης, Καρασιούνας (77’ Πολυχρονίδης), Καλογιαννίδης, Χάιτας, Θεοδουλίδης, Βασσάκης. 


Διαιτητή
:  Γαιννάκος 
Βοηθοί: Χατζηβασιλείου,  Φακάνα (ΕΠΣ Μακεδονίας).

πηγή:  φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες  Γ.Α.Σ Σβορώνος

Σχόλια