Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Δόξα Βερμίου Πύργων - Αλιάκμων Αιανής 2-1 - Νίκη ανάσας για την Δόξα Βερμίου Πύργων



Νίκη ανάσας για την Δόξα Βερμίου Πύργων με σκορ 2-1.

Η ομάδα του Βαγγέλη Καραγεωργίου έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Χάρη Σιδηρόπουλο κατάφερε να κάμψει το αξιόμαχο Αλιάκμονα Αιανής.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Δόξας προηγήθηκε στο 20 και στο 33 λεπτό με τον Χάρη Σιδηρόπουλο ενώ έχασε και άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ.

Σκορ ημιχρόνου 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος για την Δόξα μέχρι το 80 λεπτό όπου είχε δοκάρι και ευκαιρίες για να κλειδώσει το ματς.

Όταν ομως δεν σκοράρεις η μπάλα "τιμωρεί". Η ομάδα της Αιανής μείωσε στο 85 λεπτό με αποτέλεσμα το άγχος να μεταφερθεί στην ομάδα των Πύργων που τελικά κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης με σκορ 2-1 και να ανέβει στην βαθμολογία.

Η Διοίκηση των Πύργων συνεχάρει παίκτες και προπονητή για την πολύ σημαντική νίκη της ομάδας. Η Διαιτησία του αγώνα ήταν άριστη.

Συνθέσεις :

Δόξα Βέρμιου Πύργων (Καραγεωργιου Ευαγγελος): Τσιτλαχιδης Χρ,Χριστοφοριδης Χρ,Πουλτιδης Γεωρ,Μούκας Δημ,Κοσμιδης Δημ,Βαγκοπουλος Γεωρ,Χαραλαμπιδης Αμβ,Νίκου Γεωρ,Σιδηροπουλος Χαρ,Νίκου Ιωαν,Λεμονης Ε.

Αναπληρωματικοι ( Βαλαβανης Αντ,Τσακος Συ&μ, Καϊσιδης Κυρ)

Αλιάκμων Αιανης:Vranozi Lui,Ευθυμιαδης Λαζ, Παπαδόπουλος Ιωαν, Μαρτιροσοβ Μιχ, Μαρουδης Ευαγ, Μαντασας Σπυρ,Τζελλος Κών,Μπουρνιωτης Θ,ΜπαλιακαςΧαρ,Χατζηαθανασιου Α,ΖησιοςΓ.

Αναπληρωματικοι:(Ντουμπας Γ,Δημητράκης Α,Δαλλης Ι,Ντουμπας Κ,Πελεκας Κ,Μπούλης Ν,Κυρινας Γ,Γιαννακοπουλος Ο,Βαβλιαρας Ν)

Διαιτητής:  Καρατέρπος Δήμ. 

Επόπτες: Τζιαμπάζης Χρ., Κάμπερ Ανασ. - Δήμ.

Γραφείο τύπου Δόξας Βερμίου Πύργων



Κρατήθηκε και 1 λεπτού σιγή για τα θύματα των Τεμπών

φωτογραφίες Χρήστος  Β. Λιούρης 

Σχόλια