Γ' Εθνική: Αύξησε τη διαφορά από τον δεύτερο η Κοζάνη παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα εντός έδρας - Χρυσό τρίποντο της ΑΕΠ μέσα στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου - Ζωντανός παραμένει ο εφτάψυχος Φούφας που πήρε το ντέρμπι κόντρα στην αξιόμαχη και δυνατή Καστοριά - Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

 

 Αύξησε τη διαφορά από τον δεύτερο η Κοζάνη παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα εντός έδρας -  Χρυσό τρίποντο της ΑΕΠ μέσα στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου  -  Ζωντανός παραμένει ο εφτάψυχος  Φούφας που πήρε το ντέρμπι κόντρα στην αξιόμαχη και δυνατή  Καστοριά
Παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα της Κοζάνης επί του Εθνικού Κεραμιδίου με σκορ 1-1,  η διαφορά από τον δεύτερο Πιερικό αυξήθηκε στους 13 βαθμούς. 
Η Κοζάνη με πολλές απουσίες και αλλαγές στη σύνθεσή της,  σε γενικές  γραμμές δεν έπιασε καλή απόδοση αλλά κράτησε εύκολα για άλλη μια αγωνιστική το αήττητο.
Οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν  να προηγηθούν  με κεφαλιά του Κανούλα στο 63' μετά από σέντρα διαβήτη του Πάνου.
 Το γκολ της ισοφάρισης για το Κεραμίδι ήρθε στο 86' με τον Σεχολάρι. Αυτό το γκολ που δέχθηκε η Κοζάνη ήταν το πρώτο γκολ εντός έδρας που δέχεται στη φετινή σεζόν  
Την επόμενη αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται  τον Μακεδονικό Φούφα. 

Επιτυχημένο ηταν το ντεμπούτο του Σάββα Μπιτσιώρη ως πρώτος προπονητής  στον πάγκο της ΑΕΠ.
Ανέπαφη κράτησε την εστία του με τρεις πολύ καλές επεμβάσεις  ο Αλέξανδρος Μεντεσίδης στην πρώτη του συμμετοχή στην αρχική εντεκάδα  ... Μεγάλο διπλό της ΑΕΠ  μέσα στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου με σκορ 0-1  και αχτίδα αισιοδοξίας για την παραμονή στην κατηγορία. Η ΑΕΠ παίζοντας με αγωνιστικό πάθος και πειθαρχημένα  προηγήθηκε  0-1στο 40' με γκολ του Πατίλα σκορ που ήταν και το τελικό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Μπέρντομο. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΠ θα δοκιμαστεί μέσα στην Ελασσόνα.
 
Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδεικνύεται  ο Μακεδονικός Φούφα. Που πέτυχε νίκη ελπίδας κοντρά  στη δυνατή Καστοριά με σκορ 1-0. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Σεκκουλίδης στο 15' Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε  ένταση  μεταξύ των φιλάθλων στις κερκίδες αλλά και μεταξύ των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο Μια ένταση που έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Ο Φούφας την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την Κοζάνη εκτός έδρας ενώ η Καστοριά υποδέχεται στην έδρα της την Χανιώτη.

21η αγωνιστική
Μακεδονικός Φούφα - Καστοριά  1-0    
Κοζάνη - Εθνικός Κεραμιδίου 1-1 
ΑΟ Χανιώτης - Δωτιέας Αγιάς 3-0
Πιερικός - Σβορώνος  1-2
Ολυμπιακός Βόλου - Εδεσσαϊκός 1-0      
Κεραυνός Αγγελοχωρίου -  ΑΕΠ Κοζάνης  0-1
ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Ελασσόνα 0-0, 1-0ημ 2-0

Βαθμολογία

Κοζάνη ΦΣ          47
Πιερικός              34
ΑΟ Χανιώτης     34
Σβορώνος           32
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου  31
Κεραυνός Αγγελοχωρίου              30
Καστοριά            28
Ελασσόνα           26
Εδεσσαϊκός        26
ΠΑΟΚ Κρηστώνης            26
ΑΕ  Ποντίων Κοζάνης       25
Μακεδονικός Φούφα    23
Ολυμπιακός Βόλου         19
Δωτιέας  Αγιάς   17


Η επόμενη αγωνιστική (22η) - 02/04/2023

Κοζάνη - Mακεδονικός Φούφας
Καστοριά - Α. Ο. Χανιώτης
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - Πιερικός
Δωτιέας Αγιάς - Ολυμπιακός Βόλου
Σβορώνος - Κεραυνός Αγγελοχωρίου
Εδεσσαϊκός - ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Ελασσόνα - ΑΕΠ Κοζάνης

Σχόλια