Γιώργος Τσέπουρας: Μεγάλο το κίνητρο όταν έρχεσαι αγωνιστικά αντιμέτωπος με την ΕΠΣ Μακεδονίας | φωτο - βίντεο


Έχουμε πολλές δυνατότητες και στις δύο μικτές μας ομάδες (Κ14 και Κ16)

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου στο ενωσιακό γήπεδο στα πλαίσια του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων θα αναμετρηθούν  οι μικτές ομάδες  Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Κοζάνης  με τις αντίστοιχες μικτές της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Για την Κ14 της ΕΠΣ Κοζάνης  η αναμέτρηση δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον  χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι αδιάφορο και αγωνιστικά .

Οι μπόμπιρες του  Γιώργου Τσέπουρα και Χάρη Βοριαζίδη θα τα δώσουν όλα για τη νίκη γοήτρου κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως αυτή της Μακεδονίας 

Μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει όμως η αναμέτρηση ανάμεσα της  μικτής Κ16 της ΕΠΣ Κοζάνης  με την αντίστοιχη  μικτή της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Με νίκη ή ακόμα και με ισοπαλία  η μικτή της ΕΠΣ Κοζάνης θα αγκαλιάσει την πρώτη θέση  στον όμιλο και με νίκη στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την μικτή της ΕΠΣ Γρεβενών θα είναι σίγουρα στην επόμενη φάση (των 16) του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων..

Για τα παιχνίδια  των μικτών μας ομάδων με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας μίλησε ο κ. Τσέπουρας Γιώργος   συνεργάτης του  κ. Βοριαζίδη Χάρη



Κ14

5η αγωνιστική
ΕΠΣ Κοζάνης – ΕΠΣ Μακεδονίας 
ΕΠΣ Γρεβενών – ΕΠΣ Πιερίας 

Βαθμολογία
ΕΠΣ Μακεδονίας 12
ΕΠΣ Πιερίας 9
ΕΠΣ Κοζάνης 3
ΕΠΣ Γρεβενών 0

Κ16
5η αγωνιστική
ΕΠΣ Κοζάνης – ΕΠΣ Μακεδονίας 
ΕΠΣ Γρεβενών – ΕΠΣ Πιερίας 
 
Βαθμολογία
ΕΠΣ Κοζάνης 9
ΕΠΣ Μακεδονίας 9
ΕΠΣ Πιερίας 6
ΕΠΣ Γρεβενών 0


Σχόλια