Με γκολ του Παύλου Τσαραμανίδη πήρε τη νίκη από τον Αστέρα Τρίπολης η ΑΕΚ

 


Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, για την 14η αγωνιστική της Super League U17.

Η Ένωση μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό με τον Παύλο Τσαραμανίδη. Ο Παλαιολόγου εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσαραμανίδης έκανε το 1-0.

Οι Αρκάδες ανέβασαν στροφές και προσπάθησαν να “απαντήσουν” ωστόσο ο Στράγκας σημάδεψε το δοκάρι, λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε για να παλέψει για την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει τις φάσεις, παρά την προσπάθεια του.

Η ομάδα του Πέτρου Τασουνίδη βρήκε το γκολ που ήθελε για το 2-0. Στο 75ο λεπτό ο Παλαιολόγου έκανε εκπληκτική ενέργεια, σούταρε, ο αντίπαλος κίπερ απέκρουσε, αλλά στη συνέχεια της φάσης μετά από προσπάθεια του Ράπτη η μπάλα έφτασε ξανά στον Παλαιολόγου που σκόραρε το γκολ.

 

Συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ: Αναργύρου, Τσαραμανίδης, Καντίου, Ψυρόπουλος, Μαρκόπουλος, Ντάνι (80′ Αβράσογλου) Κολιμάτσης (87′ Παπαζήσης) Σαρρής, Παλαιολόγου, Ανδριώτης (87′ Νώα) Ράπτης (80′ Ψυχογιός)

Αστέρας Τρίπολης: Κακαδιάρης, Αγγέλου, Ρουμπιές, Νικολόπουλος, Ντύρμα (85′ Κωνσταντόπουλος), Καλλαντζή, Ανδρεάδης, Στραγκάς (60′ Κόλλιας), Αγγελάκης, Γεωργόπουλος,Μουχτάρης (60′ Τζαμαλής)

 

Σχόλια