Οι Διόσκοροι οι τυχεροί ... στην κοπή της πίτας της ΕΚΑΣΔΥΜ

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΚΑΣΔΥΜ αφού επικυρώθηκαν τα πρακτικά της προηγούμενης Γ.Σ και εγκρίθηκε ο απολογισμός, με την καθιερωμένη κοπή της πίτας.

Στην συνέλευση συζητήθηκαν και άλλα έκτακτα θέματα που τέθηκαν από τους εκπροσώπους όπως τα τμήματα παγκορασίδων και παμπαίδων να ξεκινάνε νωρίτερα τους αγώνες εάν γίνεται από τον Σεπτέμβριο. 

Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν ο τρόπος διεξαγωγής του ανδρικού αλλά και όλων των πρωταθλημάτων και ειδικότερανα βρεθούν τρόποι ώστε να γίνονται περισσότερα παιχνίδια. 

Τέλος ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ ζήτησε την βοήθεια όλων ώστε να φέρουμε στον χώρο νέους κριτές, διαιτητές αλλά και την κόσμια συμπεριφορά απέναντί τους.

Την πίτα σταύρωσε ο Πρόεδρος κ. Σαββίδης και την έκοψε ο καλλιτέχνης του είδους κ. Μπούτσης όπου αφού μοίρασε τα κομμάτια αλφαβητικά ανά Σωματείο στους εκπροσώπους, τυχερό Σωματείο αναδείχτηκαν οι Διόσκουροι Κοζάνης. 

Ο Πρόεδρος των Διόσκουρων κ. Βλαχόπουλος μετά από ενδελεχή έλεγχο 2 δευτερολέπτων έπεσε πάνω στο φλουρί, κατάφερε να μην το φάει, και δέχτηκε τα συγχαρητήρια των παρευρισκομένων.

ΑΣ Διόσκουροι 

Σχόλια