ΑΕΠ Κοζάνης: Το ποδόσφαιρο μερικές φορές είναι ... απάνθρωπο …!


Η καλύτερη ομάδα, δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα. Για μια ακόμα φορά η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, έζησε στο πετσί της, αυτή την σκληρή αλήθεια.  Πολλές ευκαιρίες στο χθεσινό ντέρμπι  κόντρα  στο τυπικά γηπεδούχο Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ, μεγάλη κατοχή σε όλο τον αγώνα, αλλά στο τέλος έφυγε ηττημένη από το γήπεδο. Κρίμα για την μεγάλη προσπάθεια όλων των παικτών, αλλά όταν δεν σκοράρεις…..

Ο αγώνας αυτός αποτελεί ήδη παρελθόν και όση πίκρα και να αφήνει, την Κυριακή ακολουθεί νέο και πάλι δύσκολο ματς με τον Πιερικό.

Η ομάδα εμφανίζει ένα καλό πρόσωπο εδώ και δύο αγωνιστικές και φυσικά δεν μπορεί η ατυχία να σε συνοδεύει αιώνια. Με την αγωνιστικότητα που είδαμε στο ντέρμπι, την καλή αμυντική λειτουργία, το αδιάκοπο τρέξιμο, αποκτούμε πλεονέκτημα για τη νίκη.

Απ;o σήμερα ξεκίνησε ήδη η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι, καθώς μάλιστα με τον Πιερικό υπάρχουν και… “ανοιχτοί αγωνιστικοί λογαριασμοί”. Η ομάδα μας δεν ξεχνάει τον άδικο τρόπο που έχασε τον αγώνα του πρώτου γύρου με 4-3 και η ρεβάνς είναι το ζητούμενο.

aepfc.gr


Σχόλια