Mε Σωτήρη Ζιώγα στον Πάγκο έρχεται στην Πτολεμαϊδα ο Δωτιέας Αγιάς


Ο έμπειρος Κατερινιώτης προπονητής Σωτήρης Ζιώγας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Δωτιέα Αγιάς σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για ομάδα της Λάρισας που δίνει την μάχη της για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Σωτήρης Ζιώγας θήτευσε προπονητής στον ΓΑΣ Σβορώνου, Πιερικό στο τιμ, Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, ΑΕ Περίστασης, ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης και έχει τις βάσεις για να πετύχει στην δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνει μιας και ο Δωτιέας είναι στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Χθες το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα και σήμερα θα κάνει ντεμπούτο εκτός έδρας στον Μακεδονικό Φούφα.

Το “Ολύμπιο Βήμα” είχε χθες το βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κατερινιώτη προπονητή Σωτήρη Ζιώγα, που μίλησε για την νέα του ομάδα και ξεκαθάρισε ότι θα κάνουν όλοι μαζί κατάθεση ψυχής προκειμένου να πετύχουν τον δύσκολο στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Έδειξε εντυπωσιασμένος απο τις υπάρχουσες γηπεδικές εγκαταστάσεις στην Αγιά αλλά και απο την απλότητα και τον χαρακτήρα των ανθρώπων της Διοίκησης που απο την πρώτη στιγμή τον αντιμετώπισαν με τον καλύτερο τρόπο.

Γνωρίζει πολύ καλά ότι αναλαμβάνει σε μια πολύ δύσκολη στιγμή τον Δωτιέα Αγιάς αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά το ποδόσφαιρο τα έχει όλα.

Και καλές και δύσκολες στιγμές φτάνει να παλέψεις και να διεκδικήσεις αυτό που έχεις βάλει σαν στόχο.


Σχόλια