Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Αναγέννηση Αργίλου- ΑΣ Ιωνικός 0-3 | φωτο - βίντεο


Πέρασε μέσα από τον Άργιλο ο Ιωνικός με το καθαρό  σκορ 0-3 και μπορεί πλέον να πανηγυρίζει την άνοδο του  στην Α' κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης  ανεξάρτητα με το τι θα γίνει  τις επόμενες  δύο αγωνιστικές.


το φιλμ του αγώνα 

Στο 3' σουτ Κωνσταντινίδη άουτ.

Στο 5'  κόρνερ Ελευθεριάδη Χ κεφαλιά Κωνσταντινίδη , η μπάλα θα γλιστρήσει από τα χέρια του τερματοφύλακα   και θα καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 14' σουτ Ντάμαλη άουτ.

Στο 25' κόρνερ Χρήστου Ελευθεριάδη,  κεφαλιά Καρυπίδη, άουτ. 

Στο 27' σουτ Χρήστου Ελευθεριάδη, άουτ 

Στο 35' Δρίτσας  από καλό σημείο σουτ αποκρούει ο Παπακώστας 

Στο 39' σέντρα του Ελευθεριάδη Ι , η μπάλα στο χέρι του Τανίδη μέσα στην περιοχή και πέναλτι Το πέναλτι εκτελεί ο Χρήστος Ελευθεριάδης  και γράφει το 0-2).

Στο 56' σουτ Μπέσα  διώχνει σε κόρνερ ο Κατιγιάννης. 

Στο 61' μπήκε ως αλλαγή για την ομάδα της Αναγέννησης Αργίλου ο Φώτης Τσαβδαρίδης ο οποίος 18 Απριλίου αναχωρεί  για Γερμανία λόγω επαγγελματικών  υποχρεώσεων,  παίζοντας έτσι  για τελευταία φορά  με τα χρώματα της Αναγέννησης.

Στο 67' φάουλ Μπεσα στον Κωνσταντινίδη που με ωραίο σουτ ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Στο 75' φάουλ Τσαβδαρίδη, λίγο έξω. 

Στο 87'  Χρήστος Ελευθεριάδης  στον Παπαδόπουλο,  παράλληλη σέντρα μέσα στην περιοχή, πλασέ Σαριόγλου άουτ.



Αναγέννηση  Αργίλου (Ζηνόβιος): Καταγιάννης, Τσάλκας, Κακουλίδης, Γρηγοριάδης  Τανίδης,  Βρόικος,  Δρίτσας (78' Καραλίγκας), Γκουργούτας,  (41' Χλιαράς), Αλεξανδρίδης,  Βλάχος (61' Τσαβδαρίδης.  


ΑΣ Ιωνικός
(Μακρυγιάννης): Παπακώστας,  Νταμάλης, Χατζησαββίδης (52' Δημητρόπουλος), Κακλίδης,  Καρυπίδης,  Μπέσας,  Ελευθεριάδης Β. (66, Παπαδόπουλος,  Μακρυγιάννης  (78' Παρασκευόπουλος), Ελευθεριάδης Ι.(78' Μακρυγιάννης Κ.), Ελευθεριάδης  Χρ., Κωνσταντινίδης (78' Σαριόγλου).


Διαιτητής: Ζαφείρης 
Βοηθοί: Τζιαμπάζης,  Σίας Κ.  

Γιώργος Κατσίκας- matiesstasport.gr 


Σχόλια