Δηλώσεις των Μπαδήμα, Παπαργυρίου και Μπακάλη μετά το παιχνίδι κυπέλλου ΑΕΠ Κοζάνης - ΦΣ Κοζάνης 1-2

 

Δηλώσεις των Μπαδήμα, Παπαργυρίου και Μπακάλη μετά το παιχνίδι κυπέλλου ΑΕΠ Κοζάνης - ΦΣ Κοζάνης 1-2.  



Οι Ματιές στα σπορ  στο τέλος του ημιτελικού και  μετά τη συνέντευξη που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής  της Κοζάνης,   θέλησαν να μιλήσουν και  με ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ  Έτσι είναι το ηθικόν και το σωστόν να ακούγονται και οι δύο πλευρές. 

Ενώ αρχικά δόθηκε η άδεια να μιλήσουν δύο παιδιά και με τον έναν ποδοσφαιριστή να είναι έτοιμος να κάνει δηλώσεις, πετάγεται ένας εκ της ΑΕΠ, που όπως μαθαίνουμε  δεν είναι καν στο συμβούλιο έρχεται προς την κάμερα  κι απαγορεύει τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή να μιλήσει. Κι όταν του είπαμε οκ δε θα μιλήσει για το παιχνίδι αλλά για τις μικτές  της ΕΠΣ Κοζάνης που είναι μέλος,  πάλι αυτός ως  "το μεγάλο αφεντικό"   μας λέει πως εάν δε πάρετε άδεια από την ομάδα ούτε για τις μικτές θα μιλήσει ούτε για τίποτα .

 Μάλιστα όταν τον είπαμε ότι πήραμε την άδεια από την ομάδα για να μιλήσουν τα παιδιά  ,πάλι αυτός ήταν ανένδοτος ,ήταν ο υπεράνω όλων.  Άντε αυτός ο "Καπετάν εγώ είμαι και κανένας άλλος" εμάς δε μας σκέφτηκε,  τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας του  που τον έφερνε σε δύσκολη θέση με αυτη τη  συμπεριφορά του ούτε αυτόν  δεν τον σκέφτηκε. 

Σχόλια