Γ' Εθνική: Ελασσόνα - ΑΕΠ Κοζάνης 2-3 - Εφτάψυχη η ΑΕΠ Κοζάνης ... χρυσό τρίποντο στις καθυστερήσεις !

 


Εφτάψυχη αποδείχτηκε η ΑΕΠ Κοζάνης και μέσα στην Ελασσόνα.  Θέλει μεγάλη ψυχή να καταφέρεις αυτό που κατάφεραν τα παιδιά του Μπιτσώρη.

Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ στο 90' και καταφέρνεις με δύο  γκολ στις καθυστερήσεις να γυρίσεις το  σκορ  και να παίρνεις τη νίκη ε!  τότε σου αξίζει η παραμονή στην κατηγορία!!! Η ΑΕΠ προηγήθηκε στο σκορ με τον Ποσινακίδη στο 17'. Η Ελασσόνα ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με αυστηρό πέναλτι  με τον Κοντοθανάση  να γράφει το 1-1.

Με το καλημέρα του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Κακάμη να σημειώνει το 2-1. 

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η Ελασσόνα  θα έφτανε στη νίκη η ΑΕΠ είχε διαφορετική γνώμη και με τον Γιάννη Λάντζιο στο 92' που έκανε το 2-2 και τον Ρίντι Σάλα  στο 94' να γράφει το 2-3,  άφησε με την όρεξη τους γηπεδούχους !

Το φιλμ του αγώνα:

10’ Ο Μουλτσιάς θα βρεθεί απέναντι από τον Καλιαμπάκα και από πολύ κοντά δεν θα καταφέρει να τον νικήσει.

17’ Ο Ποσινακίδης θα νικήσει τον Γούπο με σουτ από το ύψος της περιοχής κάνοντας το 0-1.

18’ Κοντινό πλασέ του Ιγγλέζου, θα αποκρούσει ο Καλιαμπάκας.

45+1 Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Κωστούλας, ο Κοντοθανάσης θα ισοφαρίσει σε 1-1. Ένα αυστηρό πέναλτι!

46’ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντοθανάση, ο Κακάμης με κεφαλιά θα δώσει προβάδισμα στον ΠΟΕ με 2-1

70’ Κοντινό σουτ του Κουλούσια, μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά, πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γούπου.

90+1 Με κεφαλιά ο Λάτζιος μετά από εκτέλεση κόρνερ θα ισοφαρίσει σε 2-2.

90+4 Ο Σάλα εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών του ΠΟΕ έκλεψε τη μπάλα και με ψύχραιμο σουτ έγραψε το χρυσό 3-2 για την ΑΕΠ !

ΠΟ Ελασσόνας (Στέλιος Αρσένος): Γούπος, Νταμπώσης, Τσάτσος, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Μουλτσιάς (60’ Καραμούλας), Κυρίτσης, Κωστούλας (86’ Κούκος), Καραγκούνης (60’ Γκαμπέτας) , Ιγγλέζος (76’ Μπέλλος), Κακάμης

ΑΕΠ Κοζάνης (Σάββας Μπιτσώρης): Καλιαμπάκας, Λόπεζ, Κιρκιλιανίδης, Λιάκος, Κουλούσιας (90+3 Σάλα Μάριο), Κουντούρης, Σάλα, Ποσινακίδης (46’ Δάλλης – 90+3′ Παπαναστασίου), Καραγιαννίδης (76’ Λάντζος), Παπαζήσης, Πεντρόμο.

Πηγή - φιλμ του αγώνα: elassona884

Σχόλια