Επιτραπέζια αντιφαίριση - Τελικός Αναπτυξιακών πρωταθλημάτων 2022-2023 - 5η Πανελλήνια θέση για την Καπαγιαννίδου Ναταλία του ΣΕΑ Κοζάνης


Στο κλειστό γυμναστήριο Γεωργιανής Καβάλας, πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου ο τελικός των Πανελλήνιων Αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2022-23. Προηγήθηκαν έξι αναπτυξιακά πρωταθλήματα σε διάφορες πόλεις της χώρας και πήραν την πρόκριση για τον τελικό οι 16 καλύτεροι-ες αθλητές-τριες από κάθε ηλικιακή κατηγορία.


Η Κοζάνη εκπροσωπήθηκε από τη Ναταλία Καπαγιαννίδου, στην κατηγορία των Παγκορασίδων. 

Η αθλήτριά μας αρχικά πέρασε από τους ομίλους με μία νίκη και μία ήττα, ως δεύτερη. Στη συνέχεια έδωσε τον πρώτο νοκ άουτ αγώνα της, για την είσοδο στους ημιτελικούς, με την αθλήτρια του Πανιωνίου, Σαρικάκη Α.Ι., η οποία μάλιστα κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο. 

Στον αγώνα αυτό η Ναταλία μας ήταν πολύ ανταγωνιστική, πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της και απέσπασε το χειροκρότημα όλων. 

Ήταν η αθλήτρια που κόντραρε στα ίσα και δυσκόλεψε περισσότερο από όλες την πρωταθλήτρια Ελλάδας. 

Ηττήθηκε με σκορ 3-1 (16-14, 12-10, 8-11, 11-6) αποδεικνύοντας πως οι δυνατότητές της είναι μεγάλες και το μέλλον της ανήκει.

Τέλος επικράτησε εύκολα στον τελευταίο της αγώνα με 3-0 και κατέκτησε την 5η πανελλήνια θέση. 

Στην επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται πάλι στην ίδια κατηγορία και όλοι περιμένουμε μεγαλύτερες διακρίσεις.

ΣΕΑ Κοζάνης 

Σχόλια