Μπάσκετ| Γ' Εθνική - 3ος όμιλος: Ήττα για την ομάδα του Εθνικού στην δύσκολη έδρα της Μελίκης


Πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό ο Εθνικός αλλά δεν τα κατάφερε έχασε από μια  ομάδα η οποία  με ήττα αποχαιρετούσε την Γ εθνική και έτσι οι παίκτες της έκαναν τα πάντα για να κερδίσουν τον χτεσινό  αγώνα.

η ανακοίνωση της ομάδας του Εθνικού για τον χθεσινό αγώνα 

Μόνο συγχαρητήρια έχουμε να δώσουμε στους παίκτες και τον προπονητή μας που σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως αυτή της Μελίκης, παλέψανε για την νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η ομάδα της Ημαθίας με ήττα αποχαιρετούσε την Γ εθνική και έτσι οι παίκτες της έκαναν τα πάντα για να κερδίσουν τον χτεσινό  αγώνα.

Η ομάδα μας έπαιξε παρα πολύ όμορφο μπάσκετ κατά διαστήματα και  ήτανε μπροστά στο σκορ μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλεπτου με 64-68 όμως ένα τρίποντο του Παντσιου πίσω από το κέντρο με την λήξη του χρόνου έφερε την ομάδα της Μελίκης σε απόσταση αναπνοής κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο με ένα πόντο διάφορα 67-68.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Ημαθίας έβαλε μεγάλα σουτ και σημειώσε 35 πόντους και έτσι ήρθε η ήττα για την ομάδα μας. 

Δυστυχώς αρνητικοί πρωταγωνιστές σε ακόμα ένα παιχνίδι οι διαιτητές.. Χάσανε τον έλεγχο του αγώνα αφήνοντας τις προκλήσεις και το πολύ σκληρό μαρκάρισμα των παικτών της Μελίκης στους παίκτες μας  με επακόλουθο την αποβολή του  προπονητή μας  στο τέλος του παιχνιδιού με δυο τεχνικές ποινές, ενώ μια τεχνική ποινή πήρε κι ο Σούπουρας που μετά από προσπάθεια που του έγινε φάουλ δεν δόθηκε τίποτα και επειδή έπιασε τα μαλλιά του πήρε τεχνική ποινή κ αυτός!

Η σειρά μεταφέρεται στην έδρα μας την προσεχή Κυριακή 9 Απριλίου στης 17.00 στο Δακ Κοζάνης όπου με νίκη η ομάδα μας περνάει στην επόμενη φάση  και θα βρεθεί αντίπαλος με την ΜΕΝΤ. 

Μελίκη-Εθνικός Κοζάνης 102-87 (1-2)

Διαιτητές: Ηλιόπουλος-Κωνσταντινέλλης

Δεκάλεπτα: 21-21, 45-40, 67-68, 102-87

Μελίκη (Τοπούζης): Τσανίδης, Πάντσιος 22(3), Στάκταρης 1, Ιωάννου, Ντινάκης 7(1), Σαχμπατιάν 28, Στοίτσης 30(2), Ματράκας, Μούμογλου 14(2), Κυριακού

Εθνικός Κοζάνης: Μπίγγας 2, Ματούλας 5(1), Κάτανος 12(1), Σούπουρας 3(1), Τσολάκης 16(2), Γιαμούζης 21(4), Καπενης 16, Γκουτζιομήτρος 10, Κυρούδης, Μακρίδης 2


Σχόλια