Βασίλης Ματζώλας - προπονητής ΠΑΟ Κοίλων : Μια υπέροχη ποδοσφαιρική χρόνια έφτασε στο τέλος της!!μια χρόνια που η ομάδα μας πέτυχε την καλύτερη θέση στην ιστορία της,την 4η θέση!!

 


Μια υπέροχη ποδοσφαιρική χρόνια έφτασε στο τέλος της!!μια χρόνια που η ομάδα μας πέτυχε την καλύτερη θέση στην ιστορία της,την 4η θέση!!

Μια χρόνια με άπειρες ωρες σκληρής δουλειάς από την πρώτη μέρα,προσήλωση στον στόχο και το πλάνο της βελτίωσης των ποδοσφαιριστών μας,της ομάδας μας αλλά κυρίως και τον στόχο να παίξουμε όμορφο ,ελκυστικό,ποιοτικό ποδόσφαιρο!!το πετύχαμε και με το παραπάνω!!!!

με άκρως νεανικό ρόστερ με ταλαντούχους νεαρούς γεννημένους του 2008/2007 και «μεγαλους» στολιδι  για την κατηγορία,με την ποδοσφαιρική ποιότητα και τον αδαμάντινο χαρακτήρα τους!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ,έναν έναν ξεχωριστά από καρδιας,για το λιθαράκι που βάλατε για να φτάσει η ομάδας μας ως εδώ,μια ομάδα που έγινε οικογένεια!!

Μια διοίκηση στήριγμα,που μας έδωσε όλα τα εφόδια και τις συνθήκες να δουλεύουμε επαγγελματικά σε μια ερασιτεχνική κατηγορία!!ειμαι περήφανος για ολους σας!!!

Συγχαρητηρια σε όλες τις ομάδες,τους προπονητές,τους ποδοσφαιριστές και τις διοικήσεις όλων των ομάδων για τους στόχους που κατάφεραν και στον πρωταθλητή της κατηγορίας!!ολοι είναι σημαντικοί,κανείς δεν περισσεύει,για το καλο του ποδοσφαίρου του τόπου μας!!

Με υγεία και την νέα χρόνια!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

Βασίλης Ματζώλας - προπονητής ΠΑΟ Κοίλων 

Σχόλια