Φιλικό στο Καπνοχώρι: Οι ελεύθεροι ήταν ωραίοι ... αλλά οι παντρεμένοι ήταν αλλιώς και κέρδισαν 9-8 !!! | φωτο - βίντεο

 

Ένα έθιμο που κρατάει περίπου 50 χρόνια αναβίωσε το Μεγάλο Σάββατο στο γήπεδο Καπνοχωρίου.
Παντρεμένοι και ελεύθεροι  σ' ένα φιλικό πραγματική γιορτή που το παρακολούθησε αρκετός κόσμος  από το χωριό αλλά και από τα γύρω χωριά.


Άντρες , γυναίκες, οικογένειες, παιδιά έδωσαν το παρόν και ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο .
Ήταν ένας αγώνας που τα είχε όλα. Τίποτα δεν είχε να ζηλέψει από ένα 
ντέρμπι σε μεγάλο τουρνουά. Η κερκίδα αν και μοιρασμένη... ήταν ζωντανή και εμψύχωνε τόσο τους νικητές αλλά και τους χαμένους.

Όσο για τη Διαιτησία (ο κ.Φραγκιάδης Παν ) αν και υπήρξε μετά τον αγώνα καταγγελία διαμαρτυρίας από τους ελεύθερους προσπάθησε να είναι όσο πιο αμερόληπτος γίνεται...
 
Σοβαρά αδικημένοι οι ελεύθεροι  έχουν αποφασίσει να καταγγείλουν τη
 διαιτησία στο ΣΔ ΕΠΣ Κοζάνης  και στην UEFA, ζητώντας την τιμωρία του, αξιώνοντας ακόμη και αλλαγή στο αποτέλεσμα του αγώνα και την παραδειγματική τιμωρία των παντρεμένων καθώς και της διαιτησίας.


Η εξέλιξη του παιχνιδιού συναρπαστική.. Οι ελεύθεροι μπήκαν  στο γήπεδο σαφώς πιο φουριόζοι και προηγήθηκαν  νωρίς 0-3 με γκολ του Γεωργιάδη  Δημητριάδη και Σαλτσίδη  Κι εκεί που όλα έδειχναν για μια άνετη  επικράτηση των ελεύθερων, οι παντρεμένοι μυστηριωδώς πήραν φόρα  ( πληροφορίες λένε πως υπήρξε γενναίο  πριμ από τις γυναίκες τους )  και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα 3-3 με δύο  γκολ του Θεοδωρίδη και του Σαμουκατσίδη (πέναλτι).  

Οι ελεύθεροι πήραν πάλι κεφάλι στο σκορ 3- 4.
με γκολ του Σαλτσίδη για να ισοφαρίσουν οι παντρεμένοι με τον  Σταυρίδη σε 4-4 σκορ που ήταν και τελικό. Οι παντρεμένοι είχαν δοκάρι με τον Θεοδωρίδη , ενώ οι ελεύθεροι με τον Γεωργιάδη.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι : 



Η σειρά των πέναλτι με πρώτους του Ελεύθερους 
Τσομπανίδης 0-1
Σαμουκατσίδης 1-1
Γεωργιάδης 1-2
Σταυρίδης 2-2
Σαλτσίδης αποκρούει ο Σαμουκατσίδης.
Θεοδωρίδης 3-2
Ευριδιάδης 3-3 
Μωυσίδης 4-3 
Δημητριάδης 4-4 
Δενεσίδης 5-4 

Τη νίκη με τελικό συνολικό  σκορ  9-8 ( 4-4 κανονικός αγώνας και 5-4 στα πέναλτι ) την πανηγύρισαν έξαλλα οι παντρεμένοι περιμένοντας μετά την Ανάσταση το ταγμένο  πριμ από τις γυναίκες τους.

Στο τέλος νικητές και ηττημένοι  , παντρεμένοι και ελεύθεροι όλοι μια αγκαλιά ευχήθηκαν καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα στην πλατεία του χωριού πίνοντας μπύρες για αναπλήρωση των υγρών που χάθηκαν κατά την διεξαγωγή του παιχνιδιού 

Στο παιχνίδι πήραν μέρος 

Παντρεμένοι: Θεοδωρίδης, Κετογλίδης, Τσομπανίδης , Καλούσης , Σαμουκατσίδης, Μαγκάκης, Τσαουσίδης, Δενεσίδης, Μωυσίδης, Σταυρίδης, Σαμουκατσίδης, Μισαηλίδης, Τσαουσίδης, Πουτογλίδης, Σαλτσίδης, Κοτταρίδης, Σαλτσίδης.


Ελεύθεροι: Μακρυγιάννης, Μπαλασούδης , Ηλιάδης ,Ζατιάν , Σαμουκατσίδης, Κοτταρίδης, Σαμουκατσίδης, Κοτταρίδης, Σαλτσίδης Γ, Σαλτσίδης Χ, Σαλτσίδης Κ, Κοτταρίδης, Δημητριάδης Σ, Δημητριάδης Κ, Γεωργιάδης Δ , Γεωργιάδης Α, Δαρδούμπας, Τσομπανίδης, Θεοδωρίδης.


Διαιτητής:  Φραγκιάδης  Π. 

Γιατρός αγώνα Καρυπίδης Λ. και βοηθός ο Ρούλης
 
Καλό Πάσχα και του χρόνου να μη λείψει κανείς και να έρθουν ακόμη περισσότεροι.

Ευχαριστούμε για την ζεστή φιλοξενία ... εις το επανιδείν 

 Ένα οδοιπορικό του Ματιές στα σπορ ..


Σχόλια