Με νίκη τελείωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα του Εθνικού Κοζάνης τερματίζοντας στην 9 θέση

 


Με νίκη τελείωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα του Εθνικού Κοζάνης τερματίζοντας στην 9 θέση.

Οι παίκτες του κοουτς Τζιλίνη μπήκαν μουδιασμενα στον αγώνα κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της Μεσοποταμίας και πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ 40-41.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό και με την είσοδο του Σουπουρα στο παρκέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του ΠΑΟΚ να ακολουθήσει στο σκορ.

Ο Τσιμος ήταν φανταστικός σε άμυνα και επίθεση και τράβηξε από το χέρι τους συμπαίκτες του για μια μεγάλη νίκη ( δεν γλίτωσε το μπουγελο στα αποδυτήρια).

Τις τρείς συνεχόμενες νίκες έκανε  πλέον η ομάδα μας και  έφτασε η ώρα για τα play out.

Χρόνος για χαρές δεν υπάρχει καθώς την Τετάρτη 5 Απριλίου ο Εθνικός μας ταξιδεύει στην Μελίκη για να παίξει με την τοπική ομάδα.

Η ομάδα μας έχοντας κερδίσει δύο φορές την ομάδα της Μελίκης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θέλει μια νίκη ακόμη για να περάσει στην επόμενη φάση.

Εθνικος Κοζάνης-ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας 75-57

Διαιτητές: Αθανασιάδης Αθ.-Αναστασιάδης Γ.

Δεκάλεπτα: 21-15, 40-41, 53-50, 75-57

Εθνικός Κοζάνης (Τζιλίνης): Μπίγγας 6(2), Ματούλας 8(2), Κατανος 3(1), Σούπουρας 19(5), Τσολάκης 4, Γιαμούζης 15(1), Καπενης 7, Γκουτζιομήτρος 2, Κυρούδης 2, Μακρίδης 7, Μπλιούμης 2

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας (Δουβλέτης): Ζώγου 10(1), Γεωργαντάς, Ρέππας 7(1), Δήμου 7(1), Αθανασόπουλος, Φούφας, Παγανάς 10, Πανίδης 8(1), Ναϊπλής 3(1), Μαλιούρας 12, Ιωαννίδης, Μαχαιρίδης






Σχόλια