Ο κ. Γιάννης Αποστόλου, πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης στέλνει τα συγχαρητήρια του για τη διεξαγωγή ενός άψογου ντέρμπι - Το ποδόσφαιρο στο Νομό μας δείχνει να ξυπνάει από το λήθαργο...

Ο κ. Γιάννης Αποστόλου ,πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης στέλνει τα συγχαρητήρια του για τη διεξαγωγή ενός άψογου ντέρμπι. Το ποδόσφαιρο στο Νομό μας δείχνει να  ξυπνάει από το λήθαργο...
Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τις διοικήσεις των δυο ομάδων που σε ένα ντέρμπι Α'  κατηγορίας ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ με την συγκλονιστική παρουσία 2500 περίπου θεατών δίδαξαν σε όλη την Ελλάδα ποδοσφαιρικό πολιτισμό και έστειλαν το μήνυμα παντού τι ποδόσφαιρο ζητάμε και θέλουμε πραγματικά. 

Σε αυτό το ποδόσφαιρο λοιπόν κερδίζει πάντα ο καλύτερος εντός του αγωνιστικού χώρου και μόνο και στο τέλος υπάρχει το χειροκρότημα και στον νικητή και στον ηττημένο. 


Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους διαιτητές του συνδέσμου μας που μας τιμάνε με την παρουσία τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μας κ.κ. Σ. Τσιμεντερίδη, Θ. Τζουβάρα και Α. Μπαλιάκα που επίσης απέδειξαν ότι δίκαια τους εμπιστεύτηκε η ΚΕΔ και ο κύριος Μπένετ και φυσικά το μέλλον τους ανήκει.

Ο κόσμος της Εορδαίας, της Σιάτιστας  αλλά και ο κόσμος της Κοζάνης πριν μερικές μέρες με την παρουσία του έστειλε ένα μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο στην Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ υπάρχει , αρχίζει να ξυπνάει από το λήθαργο και θα πάρει πάλι πίσω το ρόλο του πρωταγωνιστή στις εθνικές κατηγορίες και την καταξίωση πανελλαδικά.

Μεγάλη ευθύνη για μένα και την διοίκηση της ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ που με την βοήθεια των παραγόντων και όλων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο θα τα καταφέρουμε.


 







Σχόλια