Με φόρα για τη νίκη η ΑΕΠ Κοζάνης


Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση η ομάδα μας, με ένα και μόνο στόχο κατεβαίνει αύριο στο γήπεδο.

Νίκη κόντρα στον Εδεσσαϊκό, για να πάρει επιτέλους ανάσες και κυρίως αυτό που της αξίζει, απομακρυνόμενη από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Οι εμφανίσεις της ΑΕΠ Κοζάνης, τόσο στην Ελασσόνα με την εκπληκτική ανατροπή του σκορ, όσο και στο Αγγελοχώρι όπου κέρδισε μια πολύ καλή ομάδα, απέδειξε ότι η ΑΕΠ Κοζάνης αδίκησε τον εαυτό της στα μέχρι τώρα παιχνίδια της. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα με την προπόνηση της Παρασκευής στο ΔΑΚ, σε πολύ θετικό κλίμα και με τους παίκτες αποφασισμένους για τη νίκη.

Είναι θλιβερό γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια, στον Όμιλο μας, παρατηρούνται…διάφορα, κυρίως ό,τι αφορά τη διαιτησία, όμως η ΑΕΠ Κοζάνης, που προσπαθεί να κερδίζει τα παιχνίδια πάντα βασιζόμενη στις δικές της δυνάμεις, ελπίζει στο αυριανό παιχνίδι να μην αντιμετωπίσει και πάλι εχθρική διαιτησία, κάτι που δυστυχώς φέτος το συνάντησε πολλές φορές.

Εκτός αποστολής ο Γιάννης Καραγιαννίδης, καθώς επέστρεψε από τις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδας (Κ-16), με τραυματισμό στα δάχτυλα του ποδιού του.

Παραμένει εκτός ο Γιώργος Ντόβας, που όμως πια μετέχει κανονικά των προπονήσεων.

Στις 16.00 το απόγευμα αύριο στο Δημοτικό Στάδιο της Κοζάνης, ο αγώνας με τον Εδεσσαϊκό και οι ποδοσφαιριστές μας περιμένουν και την ενίσχυση των φιλάθλων μας.

aepfc.gr


Σχόλια