Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης - ημιτελικός: ΑΕΠ Κοζάνης - ΦΣ Κοζάνης 1-2 | φωτο - βίντεο


Πύρρειος πρόκριση στον τελικό για την Κοζάνη 
Την πρόκριση  στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης πήρε η Κοζάνη κερδίζοντας στο τοπικό ντέρμπι την τυπικά γηπεδούχο  ΑΕΠ Κοζάνης με σκορ 1-2. Μια πρόκριση όμως που στοίχισε στην Κοζάνη αφού από τον αγώνα  έφυγαν  τραυματίες ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Αδάμ Κούφας.

Η Κοζάνη σαφώς βελτιωμένη αγωνιστικά προηγήθηκε στο ημίχρονο 2-0 με γκολ του Λάμπογλου και του Καραγιάννη. Η ΑΕΠ μείωσε σε  1-2  με το καλημέρα του δεύτερου ημιχρόνου   σκορ που ήταν και το τελικό. 



το φιλμ του αγώνα 

Στο 9' Βασίλτσης  θα μπει στην περιοχή   πλασέ πριν περάσει τη γραμμή απομακρύνουν οι αμυντικοί. 

Στο 15' κόρνερ Πάνος   διώχνει ο Μεντεσίδης αλλεπάλληλα σουτ Λάμπογλου  διώχνουν πάνω από τη γραμμή οι αμυντικοί,  νέο σουτ  Καραγιάννη κόντρα και κόρνερ.  

Στο 18' Ντόβας μπαλιά τετ α τετ  στον Κουλούσια, μπλοκάρει ο Καραγκιόζης. 

Στο 26' Ψάλτης σπάει στην περιοχή και με μονοκόμματο  εναέριο σουτ ο  Λάμπογλου κάνει το 1-0.

Στο 45+ Λάθος απομάκρυνση,  θα βγει τετ α τετ ο Καραγιάννης και ψύχραιμα θα γράψει το 2-0.

Στο 46' Καραγιάννης , στον Παπαζήση, σέντρα στην περιοχή και με κοντινή προβολή ο Περντόμο μειώνει σε 1-2.

Στο 70' ο Κανούλας στην περιοχή   ανοίγει το κοντρόλ χάνεται η ευκαιρία. 

Στο 87' σύγχυση στην άμυνα της Κοζάνης,  ο Perdomo από τα πλάγια σέντρα σουτ μπλοκάρει ο Καραγκιόζης.

ΑΕΠ Κοζάνης (Μπιτσιώρης): Μεντεσίδης, Ποσινακίδης (α.α. 73' Αδαμόπουλος),  Ντόβας (46' Καραγιαννίδης),  Λάντζιος,  Λιάκος  Βασίλτσης,  Παπαζήσης,  Κουλούσιας (46' Μεντεσίδης Χρ.),  Mygiega (46' Κιρκιλιανίδης),  Πατίλας (46' Perdomo), Lopez. 


ΦΣ Κοζάνης (Μπαδήμας): Καραγκιόζης,  Πάνος, Λάμπογλου (83' Τσώτσος),  Καραγιάννης, Μαραγκός (46' Πάτας),  Κούφας ( α.α.88'  Γιαλαμίδης),  Κανούλας,  Niasse (65' Παπανικόπουλος), Ψάλτης,  Παπαργυρίου,  Παπαδόπουλος Ι.(α.α. 32' Μπακάλης).

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης 
Βοηθοί: Τζιουβάρας,Τζιαμπάζης 

δηλώσεις 


Οι Ματιές στα σπορ  στο τέλος του ημιτελικού και  μετά τη συνέντευξη που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής  της Κοζάνης,   θέλησαν να μιλήσουν και  με ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ  Έτσι είναι το ηθικόν και το σωστόν να ακούγονται και οι δύο πλευρές. 

Ενώ αρχικά δόθηκε η άδεια να μιλήσουν δύο παιδιά και με τον έναν ποδοσφαιριστή να είναι έτοιμος να κάνει δηλώσεις, πετάγεται ένας εκ της ΑΕΠ, που όπως μαθαίνουμε  δεν είναι καν στο συμβούλιο έρχεται προς την κάμερα  κι απαγορεύει τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή να μιλήσει. Κι όταν του είπαμε οκ δε θα μιλήσει για το παιχνίδι αλλά για τις μικτές  της ΕΠΣ Κοζάνης που είναι μέλος,  πάλι αυτός ως  "το μεγάλο αφεντικό"   μας λέει πως εάν δε πάρετε άδεια από την ομάδα ούτε για τις μικτές θα μιλήσει ούτε για τίποτα .

 Μάλιστα όταν τον είπαμε ότι πήραμε την άδεια από την ομάδα για να μιλήσουν τα παιδιά  ,πάλι αυτός ήταν ανένδοτος ,ήταν ο υπεράνω όλων.  Άντε αυτός ο "Καπετάν εγώ είμαι και κανένας άλλος" εμάς δε μας σκέφτηκε,  τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας του  που τον έφερνε σε δύσκολη θέση με αυτη τη  συμπεριφορά του ούτε αυτόν  δεν τον σκέφτηκε. 

Σχόλια