Δημήτρης Τιτέλης: " Ολοκληρώθηκε μια ακόμη αγωνιστική χρονιά περίεργη ... αλλά εποικοδομητική!

 

Ο Δημήτρης Τιτέλης προπονητής  του Γυμναστικού Συλλόγου  Κοζάνης σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για να τελειώσει άλλη μια χρονιά  με τα όσα της προβλήματα και εύχεται καλή επιτυχία σε όσα από τα κορίτσια του φέτος θα δώσουν Πανελλήνιες.

"Ολοκληρώθηκε χθές μια ακόμη αγωνιστική χρονιά, μια χρονιά πολύ δύσκολη και πολύ περίεργη με αποχωρήσεις στην αρχή και στη μέση των πρωταθλημάτων και "χτίζοντας" ουσιαστικά μια ομάδα από το μηδέν για τρία πρωταθλήματα.

Το τέλος όμως φέρνει μια πολύ γλυκιά γεύση με μια δεύτερη θέση στον όμιλο των κορασίδων, μια τρίτη θέση στο πρωτάθλημα νεανίδων και την άκρως αξιοπρεπή έκτη θέση στο πρωτάθλημα Β εθνικής με κορίτσια άπειρα.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς διοίκηση, εφόρους που δώσανε και εκείνοι έναν δύσκολο αγώνα αλλά κυρίως όλα τα κορίτσια από την αρχή μέχρι το τέλος αυτής της προσπάθειας είτε ολοκλήρωσαν τη χρονιά ειτε όχι.

Τέλος μέσα από την καρδιά μου εύχομαι καλή επιτυχία στις πανελλήνιες σε όλα τα κορίτσια που περάσαμε τόσα όμορφα χρόνια μαζί

Νεφέλη, Ελένη, Χαρά, Σοφία, Ματίνα, Σοφία καλή επιτυχία και ξέρετε πώς πρώτα ο Θεός,  πάντα θα είμαι δίπλα σας !!!" 

Σχόλια