ΕΚΑΣΔΥΜ: Το ευ αγωνίζεσθαι στα καλύτερά του! ... Απίστευτη κίνηση από τον Ηρακλή Κοζάνης

 


Σε μία απίστευτη κίνηση προχώρησε το τμήμα Γυναικών του Ηρακλή Κοζάνης που τιμά το σύλλογο, δείχνoντας πως μέσα από τον αθλητισμό, αναδεικνύονται οι μεγαλύτερες αξίες της ζωής!

Ο προπονητής της ομάδας κ. Χρήστος Τοπάλης, μαζί με τους συνεργάτες, του βρέθηκαν στο κλειστό του Αμυνταίου, παρατάχθηκαν στο κέντρο του γηπέδου φορώντας την αγωνιστική τους στολή, αλλά μπάσκετ δεν έπαιξαν!

Και αυτό καθώς αγώνας βέβαια δεν υπήρχε, αφού το προηγούμενο Σάββατο, οι Κοζανίτισσες κέρδισαν στο ΔΑΚ Κοζάνης τα κορίτσια του Λάζαρου Φωτιάδη στον τελικό του πρωταθλήματος των Γυναικών της ΕΚΑΣΔΥΜ.

Ποιός ήταν ο λόγος του ταξιδιού;;;

Επειδή στην απονομή του Σαββάτου, δεν υπήρχαν μετάλλια για της ηττημένες (!!!), παρά μόνο χρυσά για τις νικήτριες, ο Ηρακλής Κοζάνης ταξίδεψε μέχρι το Αμύνταιο για να απονέμουν οι ίδιοι τα ασημένια μετάλλια στα κορίτσια του Αίαντα!

Οι ομάδες παρατάχθηκαν η μία απέναντι στην άλλη και όλη η ομάδα του Ηρακλή, φόρεσε τα μετάλλια σε όλη την ομάδα, τιμώντας έτσι την προσπάθεια που έκαναν στον τελικό και διορθώνοντας έτσι μία μεγάλη αδικία…

Το ευ αγωνίζεσθαι στα καλύτερά του!

Πηγή: maksports.gr


Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο


00:00
01:11
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:19

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Σχόλια