Το τελευταίο παιχνίδι του Τάκη Καραθανάση στο Μακεδονικό ... έκλεισε με νίκη και με μία έκπληξη ! | φωτο - βίντεο


Μακεδονικός Κοζάνης και Τάκης Καραθανάσης δε χωρίζουν ποτέ. Οι δυνατές φιλίες ετών δε σπάνε εύκολα.

Το νικηφόρο  παιχνίδι του Μακεδονικού Κοζάνης με τον ΠΑΟ Κοίλων 

να σημειώσουμε πως ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Τάκη Καραθανάση 

Ο έμπειρος τεχνικός ύστερα από 10 χρόνια θητείας στον Μακεδονικό  με χαρές λύπες συγκινήσεις  ήρθε η ώρα να κλείσει τον κύκλο του όχι μόνο στον Μακεδονικό  αλλά και γενικά ως προπονητής.

Η διοίκηση του Μακεδονικού μαζί με τους ποδοσφαιριστές αμέσως μετά το παιχνίδι επιφύλαξαν μια έκπληξη  στον Τάκη Καραθανάση .

 Ο Ηλίας Δούμας κάτω από τους ήχους του ύμνου του Μακεδονικού  κρέμασε στον προπονητή του μια ποδιά (σέξι)   για τις δουλειές του σπιτιού Μήνυμα συμβολικό  στον Τάκη  Καραθανάση  να αφιερώσει περισσότερο χρόνο πλέον στο σπίτι μαζί με την σύζυγό του Άρτεμη.

Ο Τάκης Καραθανάσης φανερά συγκινημένος πνίγηκε στις αγκαλιές των ποδοσφαιριστών του και της διοίκησης. 

Δέκα  χρόνια δεν ήταν και λίγα.

Διοίκηση, προπονητής  ποδοσφαιριστές ήταν πρώτα απ' όλα μια πολύ καλή  παρέα, μία οικογένεια.

Η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τον Τάκη Καραθανάση για τις υπηρεσίες που πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια στον Μακεδονικό.

Του εύχεται καλή ξεκούραση και όπως είπαν όλοι μ ένα στόμα "τον θέλουμε  δίπλα στην ομάδα. Οι παρέες οι καλές και οι δυνατές   φιλίες εξάλλου δε σπάνε εύκολα" .


Δημήτρης Καραθανάσης: Ένας όμορφος κύκλος δέκα ετών έκλεισε σήμερα με τον πιο όμορφο τρόπο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μου είναι το λιγότερο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΎ για όλες τις όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές που περάσαμε. Σήμερα ένιωσα αληθινή αγαλλίαση και πολύ αγάπη πού δεν θα την ξεχάσω ποτέ....μία φορά ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ για πάντα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ❤️




















Σχόλια