Ανακοίνωση του Ερμή Αμυνταίου για το όσα διαδραματίστηκαν στην αφιλόξενη έδρα του Μελιτέα .... ανήμπορος να επιβάλλει την τάξη ο διαιτητής του αγώνα


Αφού έχουμε μια πλήρη εικόνα από τις ανοησίες και τις αθλιότητες που έχουν γραφτεί κι ακουστεί, να πούμε από πλευράς ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ μερικά πράγματα συγκεκριμένα για τον αγώνα κόντρα στον ΜΕΛΙΤΕΑ στις 8/4/23.

1.Όσον αφορά την διαιτησία του κύριου Γιώργου Ψαλλίδα κατακρίνουμε τις διαιτητικές αποφάσεις του στο αγωνιστικό κομμάτι οι οποίες αποσκοπούν στο να μην μείνει καμία ομάδα παραπονεμένη από αυτόν με αποτέλεσμα να κλείνει τα μάτια σε αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των παιχτών του ΜΕΛΙΤΕΑ . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παιχτών της ομάδας μας καθώς απέτυχε να επιβληθεί από τα πρώτα λεπτά ως διαιτητής του αγώνα.

Επιπλέον σε έναν αγώνα που κρίνει τον πρωταθλητή του νομού είδαμε ακόμα μία φόρα συμπεριφορές και υβριστικές εκφράσεις να μένουν ατιμώρητες τόσο σε παίκτες όσο και από τον πάγκο του ΜΕΛΙΤΕΑ οι οποίες οδήγησαν στο αποκορύφωμα στα τελευταία λεπτά με την σύρραξη στον πάγκο του ΕΡΜΗ στην οποία πάλι βιαιοπραγίες έμειναν ατιμώρητες από τον κύριο Ψαλλίδα.

2.Φτάνοντας λοιπόν στην φάση της ισοφάρισης του ΕΡΜΗ θεωρούμε αδιανόητο εν έτη 2023 να εφαρμόζονται τακτικές οι οποίες μας παραπέμπουν στα σκοτεινά χρόνια του ποδοσφαίρου και δυστυχώς αφήνουν το ποδόσφαιρο στον νομό Φλώρινας τελευταίο στην Ελλάδα, δηλαδή την είσοδο φιλάθλων του ΜΕΛΙΤΕΑ επειδή ο ποδοσφαιριστής του ΕΡΜΗ Αθανάσιος Καζανάς πανηγύρισε την επίτευξη του τέρματος με αποτέλεσμα την σύρραξη, τον τραυματισμό στο κεφάλι του παίχτη, και την διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Φαντάζει απαγορευτικό δηλαδή να πανηγυρίζεται γκολ αντίπαλης ομάδας μέσα σε μια έδρα η οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Φλώρινα και έχει εκπροσωπήσει τον νομό μας στην Γ εθνική.

3.Και τέλος για τους 3-4 ποδοσφαιριστές του ΜΕΛΙΤΕΑ οι οποίοι έχουν φορέσει στο παρελθόν και την φανέλα του ΕΡΜΗ . Θεωρούμε λογικό μέσα στην ένταση ενός κρίσιμου αγώνα να ειπωθούν κουβέντες μεταξύ αντιπάλων , αυτό που κατακρίνουμε και θεωρούμε βλακώδες είναι οι προσωπικές εκφράσεις και βρισιές απέναντι σε πρώην συμπαίκτες και παλιούς φίλους και τις οικογένειες τους καθώς και σε πρόσωπα του Δ.Σ. του ΕΡΜΗ οι οποίοι διαχρονικά υπήρξαν φιλόξενοι απέναντι σε αθλητές από άλλους συλλόγους και ουδέποτε προκάλεσαν η έβρισαν αθλητές άλλης ομάδας, πόσο μάλλον λοιπόν κύριοι να προσπαθήσουν να βιαιοπραγήσουν κατά παλιών συμπαικτών τους μετά την ισοφάριση του ΕΡΜΗ.

Υ.Γ. Εμείς στον ΕΡΜΗ με σκοπό την ανάδειξη του ποδοσφαίρου στην Φλώρινα θα συνεχίσουμε να ελπίζουμε σε διαιτητές οι οποίοι δεν θα φοβούνται καμία έδρα, σε φιλάθλους οι οποίοι θα σέβονται τους ερασιτέχνες αθλητές της αντίπαλης ομάδας δεν θα τραμπουκίζουν με κροτίδες και μπουκάλια τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας και σε αθλητές οι οποίοι θα είναι αντίπαλοι για 90 λεπτά και θα αφήνουν τα προσωπικά εκτός παιχνιδιού .


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ. ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Σχόλια