Νίκη τεράστιας σημασίας με το εμφαντικό 0-4 μέσα στην Κηφισιά ο ΓΠΟ Καστοριάς

Τέταρτος αγώνας μπαράζ για την ομάδα του ΓΠΟ Καστοριάς εκτός έδρας με τον Λεοντικό Κηφισιάς. Νίκη τεράστιας σημασίας με το εμφαντικό 0-4 .  Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και για τις δυο ομάδες, η ομάδα της Καστοριάς παρουσιάστηκε  εξαιρετική  στο τακτικό κομμάτι και άκρως αποτελεσματική  στο επιθετικό τρίτο. 

Τα κορίτσια της Καστοριάς  άνοιξαν το σκορ στο 22’   μετά από εξαιρετική κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ με τελικό αποδέκτη την Τζιάρα η οποία με δυνατό σουτ εκτός περιοχής νίκησε την αντίπαλο τερματοφύλακα .

 Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι Καστοριανές  δημιούργησαν  ευκαιρίες χωρίς όμως να βρουν  δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαν μουδιασμένα χωρίς ωστόσο να απειληθούν από την αντίπαλο ομάδα .

 Στο 62’ μετά από ασίστ της  Τζιάρα , η Κυριζάκη με εξαιρετική ατομική  ενέργεια έγραψε το 0-2. 

Δυο λεπτά αργότερα οι δυο πρωταγωνίστριες άλλαξαν ρόλους  και η Τζιάρα έγραψε το 0-3.

 Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 88’  με εξαιρετική  ασίστ της Κωστάρα  και την Τζιάρα να σημειώνει το τρίτο της προσωπικό τέρμα στην αναμέτρηση.  

Η ομάδα της Καστοριάς  μετά το σημερινό αποτέλεσμα είναι πλέον η μόνη αήττητη  από τις 12 που αγωνίζονται σε play off και play out και ταυτόχρονα η μόνη που διατηρεί ανέπαφη την εστία της.  

Αμερόληπτη η διαιτητική τριάδα.

Ευχαριστούμε για την ανταποδοτική φιλοξενία του Λεοντικού Κηφισιάς και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και να εκπληρώσουν τα όνειρα τους .

ΓΠΟ Καστοριάς 

play out
Αποτελέσματα 
4η αγωνιστική
Ολυμπιάδα Υμηττού-Ελ. Καρδίτσας 4-1
Οδυσ. Μοσχάτου-Βόλος 2004 2-2
Λεοντικός Κηφισιάς-ΓΠΟ Καστοριά 0-4

βαθμολογία - 
1. Ελπ. Καρδίτσας 18 
2. Ολυμπιάδα Υμηττού 17 
3. ΓΠΟ Καστοριά 14 
4. Βόλος 2004 13 
5. Οδυσ. Μοσχάτου 8 
6. Λεοντικός Κηφισιάς 5 

Eπόμενη αγωνιστική - 5η 
Βόλος 2004-Λεοντικός Κηφισιάς
ΓΠΟ Καστοριά-Ολυμπιάδα Υμηττού
Ελπ.  Καρδίτσας-Οδυσ. Μοσχάτου


Σχόλια