Στα αρνητικά και λυπηρά του παιχνιδιού της Κοζάνης με τον Τηλυκράτη ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Χάρη Ψάλτη | βίντεο

 

Στα αρνητικά και λυπηρά  του παιχνιδιού της Κοζάνης με τον Τηλυκράτη  ήταν ο σοβαρός τραυματισμός  του Χάρη Ψάλτη.

Να αρχίσουμε από τα λυπηρά γεγονότα  Όπως φαίνεται καθαρά και στο βίντεο ο Χάρης Ψάλτης δέχεται διπλό μαρκάρισμα και βρίσκεται στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο.


Με τον Ψάλτη στο έδαφος να  φωνάζει για γιατρό (όπως ο ίδιος μας είπε σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε) και τους  ποδοσφαιριστές του Τηλυκράτη να μη τηρούν το φερ πλέι και να συνεχίζουν αγνοώντας τον πεσμένο ποδοσφαιριστή αλλά και τον διαιτητή να μη διακόπτει το ματς και να συνεχίζει τη φάση έως ότου η μπάλα περάσει κόρνερ μόνο στα αρνητικά γεγονότα μπορούν να σχολιαστούν και να καυτηριαστούν.

Τα συγνώμη και το ενδιαφέρον για την τύχη ενός ποδοσφαιριστή που τραυματίζεται  δείχνονται την ώρα του τραυματισμού  με πράξεις και  όχι αργότερα  με ανακοινώσεις κι  αφού φανεί η σοβαρότητα ενός τραυματισμού. 

Στα συν και στα θετικά του περιστατικού το ενδιαφέρον  του γιατρού αλλά και ανθρώπων του Τηλυκράτη που συνόδευσαν τον Χάρη Ψάλτη στο Νοσοκομείο.

Οι πρώτες ιατρικές  πληροφορίες μιλάνε για ρήξη συνδέσμων κλείδας. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας θα δείξουν τη σοβαρότητα του τραυματισμού. 

Εμείς να  ευχηθούμε στον Χάρη περαστικά και  τα αποτελέσματα της μαγνητικής  να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα.





Σχόλια