Ο Μάκης Μαλούτας ο νέος προπονητής του Μακεδονικού Κοζάνης



Ο Μάκης Μαλούτας  θα είναι τη νέα σεζόν  ο νέος προπονητής του Μακεδονικού Κοζάνης.Ο Μακεδονικός Κοζάνης, μετά  το αντίο του Τάκη Καραθανάση ύστερα από 10 χρόνια θητείας,  ενήργησε αστραπιαία και συμφώνησε με τον έμπειρο τεχνικό Μάκη Μαλούτα. 

Ο Κοζανίτης προπονητής δεν χρειάζεται συστάσεις. Πολύπειρος, πολύ  καλός 
 γνώστης της Α' κατηγορίας   έχει συνδέσει το όνομα του με την ΑΕ  Κοζάνης αφού έχει διατελέσει πολλά χρόνια προπονητής  στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

Ο Μάκης Μαλούτας δούλεψε επίσης στον Εθνικό Βατερού, στην
 Γαλατινή στον Αλιάκμονα Αιανής  και ως τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες της Κοζάνης.

Ο έμπειρος τεχνικός ήδη  έπιασε δουλειά  και σχεδιάζει τον νέο προγραμματισμό της ομάδας ( έναρξη προετοιμασίας  και φιλικά).

Ο Μακεδονικός Κοζάνης καλωσορίζει τον Μάκη Μαλούτα.

Η προσωπικότητα του, σε συνδυασμό με την εργατικότητα και την γνώση του για το ποδόσφαιρο μας εμπνέουν εμπιστοσύνη και σιγουριά για την επόμενη μέρα, 
του ευχόμαστε  καλή επιτυχία! 

 Θα είμαστε συνέχεια  δίπλα του.

Συνεργάτης του Μάκη Μαλούτα αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου που κυρίως  θα επωμιστεί  την εκγύμναση και την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάκη Μαλούτα:
Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ της ομάδας που μου έκανε την άκρως τιμητική πρόταση να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Μακεδονικός τόσα χρόνια συνδυάζει πολλές αξίες και  οικογενειακό κλίμα.
Εύχομαι να δικαιώσω τους ανθρώπους του Μακεδονικού για την εκτίμηση  που δείχνουν στο πρόσωπο και στη δουλειά μου. 
Από αύριο, ξεκινάμε τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς!


Σχόλια