Μπάσκετ: Νίκη παραμονής για την Αναγέννηση Σερβίων

 


Νίκη παραμονής για την Αναγέννηση Σερβίων 

η ανακοίνωση της ομάδας 

 Το βράδυ του Σαββάτου 13-5-2023 η ομάδα των ανδρών μας κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες της έναντι της αντίστοιχης ομάδας του Αίαντα Αμυνταίου και να παραμείνει στο Α' τοπικό πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. 

Τα παιδιά του κόουτς ΠΑΡΔΑΛΙΟΥ μπήκαν απο την αρχή δυνατά στον αγώνα, έπαιξαν καταπληκτική άμυνα και παρά την νευρικότητα στα τελειώματα των φάσεων έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 3-16. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Αίαντα προσπάθησε να μειώσει το σκορ βάζοντας μερικά μεγάλα σουτ αλλά η ομάδα μας αντέδρασε σωστά, μένοντας προσηλωμένη στο πλάνο του κόουτς με σκορ ημιχρόνου 19-30. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Σε παιχνίδι μια σου και μια μου οι ομάδες έκλεισαν το 3ο δεκάλεπτο με σκορ και 35-47. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Αίαντα προσπάθησε να επανέλθει στον αγώνα, πίεσε την ομάδα μας σε όλο το γήπεδο και κατάφερε να μειώσει το σκορ στους 6 πόντους αναγκάζοντας τον κόουτς ΠΑΡΔΑΛΙΟ να ζητήσει time out.

 Αμέσως μετά, με δύο μεγάλα σουτ και με καλάθι στον αιφνιδιασμό απο κλέψιμο, η διαφορά ανέβηκε ξανά στους 13 βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες του Αίαντα να διεκδικήσει τον αγώνα. Τελικό σκορ 50-63.

Σχόλια