Μπάσκετ: Πρωταθλήτρια Κορασίδων η ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης!!! ⛹️‍♀️🏀🥇🏆


Οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν μας άφησαν τόσο καιρό να γράψουμε αυτά που θέλουμε για τον νέο θρίαμβο των κοριτσιών μας.

Στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, η ομάδα μας έκανε το 2-0 στις νίκες και κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο. Αυτή τη φορά, η αντίπαλη ομάδα παρουσιάστηκε πιο ανταγωνιστική και δυσκόλεψε αρκετά τις αθλήτριες του κόουτς Τοπάλη, αλλά στο τέλος μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή και μοιραία ήρθε η νίκη με σκορ 51 - 59.

Άλλο ένα πρωτάθλημα που κατακτήθηκε εκτός έδρας για την ομάδα του Χρήστου Τοπάλη και του βοηθού του Δημήτρη Τσέπουρα, μετά από αυτό των Νεανίδων (ξανά στην Πτολεμαΐδα).

Επόμενη στάση είναι η Β' φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί στις 18, 19 και 20 Μαΐου στην Ιερισσό Χαλκιδικής. Εκεί η ομάδα μας θα αγωνιστεί με τον Πιερικό-Αρχέλαο Κατερίνης, την γηπεδούχο Ιερισσό και την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην Τελική Φάση.

Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας!!!

Σχόλια