Φ.Σ Κοζάνη: Να σηκώσει κεφάλι, να δείξει αντίδραση και να προχωρήσει μπροστά!

Συνεχίζεται την Κυριακή  το μίνι πρωτάθλημα των 5 πρωταθλητών της Γ Εθνικής για την άνοδο στη Super League 2, με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής.Η Κοζάνη  κοντράρεται με τον Αιολικό στο ΔΑΚ Κοζάνης  και καλείται να σηκώσει κεφάλι, μετά την  ήττα  από τον Τηλυκράτη.
Η ήττα έτσι όπως ήρθε ήταν ένα γερό σοκ για όλους και πρέπει να αποτελέσει ένα γερό ηλεκτροσόκ για τη συνέχεια.
Η Κοζάνη καλείται να βγάλει αντίδραση και να κοιτάξει μπροστά. 
Ναι, δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο, δεν είναι τόσο απλό, αλλά, όταν θες να δεις διαφορά, να αλλάξεις το μυαλό σου, να ανεβάσεις τον πήχη, μόνο από κάτω δεν πρέπει  να σε  πάρει  μια τέτοια ήττα.. Δεν έχεις τα περιθώρια  να μείνεις σ αυτή. 
 Πλέον, ενάντια στον Αιολικό την Κυριακή , σε ένα δύσκολο ματς, η Κοζάνη  έχει μια μεγάλη ευκαιρία να δηλώσει ξανά παρόν, να δείξει πως έχει τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά  και να βάλει ξανά τις βάσεις έτσι ώστε να κοιτάξει μόνο μπροστά. Μάλιστα, θα πρέπει να κυνηγήσει και να παλέψει για τη νίκη, διότι ένα τρίποντο μετά από μια ήττα σοκ  και  κόντρα σε μια δυνατή ομάδα ,σε μεγαλώνει και σου δίνει διαφορετική δυναμική και ψυχολογία. Όλοι στο στρατόπεδο της Κοζάνης ξέρουν πως τα πάντα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, αν έρθει η νίκη κόντρα στον Αιολικό  και πλέον το ζητούμενο είναι μόνο οι τρεις βαθμοί.

Η 4η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (28/5).

Αναλυτικά οι ορισμοί:
Γιούχτας-Τηλυκράτης (17:00)
Διαιτητής: Αλατσάκης (Πειραιά)
Βοηθοί: Καφεσάκης (Λασιθίου), Κοκοτάκης (Λασιθίου)

Κοζάνη-Αιολικός (17:00)
Διαιτητής: Σαφούρης – Αργυρόπουλος (Σερρών)
Βοηθοί: Αναστασίου (Σερρών), Παπαδόπουλος (Σερρών)

Ρεπό: Καμπανιακός

βαθμολογία 
Καμπανιακός 6
Κοζάνη 3
Γιούχτας 3
Αιολικός 3
Τηλυκράτης 3
 

Σχόλια