Τρίτη θέση στο Final Four και χάλκινο μετάλλιο για τους Παίδες του Ηρακλή Κοζάνης

Τρίτοι στην Δυτική Μακεδονία, αλλά πρωταθλητές στην καρδιά μας οι μικροί αθλητές του κόουτς Ρουσσέα, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ολόκληρη την χρονιά και κράτησαν την ομάδα στο υψηλό επίπεδο που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια ομάδα της Καστοριάς, η οποία παρουσίασε το πιο δυνατό και δεμένο σύνολο. Καλή επιτυχία στην επόμενη φάση.

Πολύ καλή παρουσία είχαν και οι άλλες δύο ομάδες του Final Four, Διόσκουροι Κοζάνης και Αρίων Πτολεμαΐδας, οι μεν κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο και οι δε καταλαμβάνοντας την τιμητική τέταρτη θέση.

Στις ατομικές διακρίσεις:

MVP αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Ντόντης της Καστοριάς.

Στην καλύτερη πεντάδα ψηφίστηκαν οι Παναγιώτης Ντόντης και Αλέξανδρος Μονοβασίλης της Καστοριάς, Κωνσταντίνος Γκιάτας των Διόσκουρων, Γιώργος Μουρατίδης του Αρίωνα Πτολεμαΐδας και Ανδρέας Σακκούλας της ομάδας μας. 

Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Μιχάλης Φαρμάκης της ομάδας μας.

Άρτια η διοργάνωση από την Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., πολύ καλή παρουσία από τους διαιτητές και αρκετός κόσμος στις κερκίδες του Δ.Α.Κ. Λευκόβρυσης, το οποίο πρέπει επιτέλους να αξιοποιηθεί κατάλληλα προς όφελος όλων των αθλητών και αθλητριών της περιοχής.


Σχόλια