Πήρε τη νίκη3-1 με ανατροπή ο Εορδαϊκός αλλά δεν του έφτασε για να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ εθνική

Πήρε τη νίκη μέσα στο Αιμίλιος Θεοφανίδης, με ανατροπή ο Εορδαϊκός κόντρα στον Μαγνησιακό  με σκορ 3-1.

  Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια της  7ης και τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ για την άνοδο στη Γ'  εθνική.

Ο Μαγνησιακός τερμάτισε στην 2η θέση του 4ου ομίλου, ενώ την 1η πήρε η Α.Ε. Κιλελέρ που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην έδρα του Αστέρα Σταυρού. Φυσικά, το αποτέλεσμα αυτό ήταν βολικό για την ομάδα της Φθιώτιδας που κατέκτησε το τρίτο εισιτήριο της ανόδου, ενώ ο Εορδαϊκός -παρά τη νίκη του- έμεινε τέταρτος και έτσι τη νέα χρονιά  εαν δεν αλλάξει κάτι θα παίξει ξανά στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης

το φιλμ του αγώνα 

Στο 51’ ο Γαλανόπουλος με πλασέ έκανε το 0-1. 

Ο Εορδαϊκός στο τελευταίο τέταρτο  έκανε την ανατροπή. 

Στο 76’ ο Καβαλάρης σούταρε άουτ και στο 78’ ο Μπαλίτσας σέντραρε και ο Ντερβίσι από κοντά ισοφάρισε 1-1. Σουτ του Βουρδάκη στο 81’ εξουδετέρωσε ο Πίτσικος, για να φτάσουμε στο 90’ όταν ο Τσαγκαλίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Πούλιος με κεφαλιά πέτυχε το 2-1.

 Το 3-1 σημειώθηκε στο 94’ με σουτ του Ντερβίσι.

Εορδαϊκός ( Τσαγκαλίδης Κ) : Πιτσικός, Στεργιόπουλος (90’ Παπαδόπουλος) Βούρτης (63’ Καλόγηρος), Πούλιος, Σωτηριάδης, Μπαλίτσας, Χιμολάρι, Τρούπκος (63’ Ντερβίσι), Καβαλάρης (90’ Β. Βλάχος), Ματούλας (63’ Τσαγκαλίδης), Σέχι.

Μαγνησιακός: Ράπτης (57’ Γρηγοριάδης), Δημητριάδης, Βέρτζος, Ζέρβας (57’ Καΐλας), Βουρδάκης, Γαλανόπουλος, Λάμπος (68’ Γκέρτσος), Λουκάι (89’ Τρίμης), Χριστίδης, Κέκιας (57’ Ζαρκαδής), Ηλ. Βλάχος.

Σχόλια