Παύλε δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!! - Εκδήλωση - φιλικό στη μνήμη του Παύλου Μυροφορίδη ... | φωτο



Την Τεταρτη21/6  το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Κοζάνης  Φιλικό  παιχνίδι στην Κοζάνη εις μνήμην του Παύλου Μυροφορίδή.



Την εκδήλωση μνήμης  διοργάνωσαν  ο αδελφός του Παύλου, Γιάννης Μυροφορίδης, η ομάδα του ΦΣ Κοζάνης γραφείο επικοινωνίας κ. Μανώλη Χατζηνικολάου και τον έφορο κ. Δημήτρη Τράγια. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε  ο δημοσιογράφος Ζήσης Πιτσιάβας.

Ήταν  μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το κοινό της περιοχής, να τιμήσει με την παρουσία του το πρόσωπο του Παύλου Μυροφορίδη, να θαυμάσει τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και προπονητές  φίλους του Παύλου, αλλά και  την ομάδα της  Κοζάνης  που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη SL2.

 Στον φιλικό αυτό  αγώνα που έγινε κάτω από μεγάλη συναισθηματική φόρτιση  αναμετρήθηκε η  πρωταθλήτρια ομάδα της  Κοζάνης με  μια ομάδα (dream team) φίλων του Παύλου Μυροφορίδη από τον χώρο του ποδοσφαίρου όλων των επαγγελματικών κατηγοριών.  

 Ήταν ένα  φιλικό παιχνίδι ιδιαίτερης σημασίας καθώς  τιμήθηκε η μνήμη του άλλοτε τεχνικού διευθυντή ο οποίος στις 2 Μαΐου 2023 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών. 

Ο Παύλος Μυροφορίδης διατέλεσε Τεχνικός Διευθυντής του Άρη Θεσσαλονίκης την περίοδο που βρέθηκε στις χαμηλότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, συμβάλλοντας στην επιστροφή της ομάδας στη Super League. 

Παράλληλα, υπήρξε παράγοντας και σε ομάδες, μεταξύ αυτών Εορδαϊκός, Καλλονή, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία και Χανιά.  Ηταν ένας από τους πιο επιτυχημένους Τεχνικούς Διευθυντές στο ελληνικό ποδόσφαιρο μιας και κατέχει το μοναδικό ρεκόρ, των πέντε ανόδων σε επαγγελματικές κατηγορίες με πέντε διαφορετικές ομάδες, σε λίγα μόλις χρόνια. 

Επίσης ήταν από τους ανθρώπους ο οποίος βοήθησε αρκετούς ποδοσφαιριστές από την περιοχή μας, να ορθοποδήσουν και να κάνουν καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. 

Ο αδερφός του  Παύλου, Γιάννης Μυροφορίδης ευχαρίστησε τον κόσμο που παραβρέθηκε στο γήπεδο  και τόνισε πως αυτή η εκδήλωση μνήμης στον Παύλο θα συνεχιστεί να γίνεται κάθε χρόνο.

Με το σύνθημα "Παύλε δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ¨" 

Για τον Παύλο Μυροφορίδη μίλησαν με μεγάλη συγκίνηση ο πρόεδρος της Κοζάνης Πάρης Κεντεποζίδης,  ο προπονητής  Περικλής Αμανατίδης, Κυριάκος Μιχαηλίδης  και ο  Βαγγέλης Αγγελής της Νίκη Βόλου. 

Πριν το φιλικό κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του Παύλου Μυροφορίδη. 

Για την ιστορία οι φίλοι του Παύλου Μυροφορίδη κέρδισαν με 2-0.  Τα γκολ πέτυχαν οι Πορτουλίδης και Συμελίδης. 


ΦΣ Κοζάνη
(Μπαδήμας): Καραγκιόζης,  Πάνος,  Νιάσσε,  Μαραγκός,  Παπαργυρίου,  Μπακάλης,  Παπαδόπουλος, Βορι, Καραγιάννης,  Αποστολίδης,  Κανούλας.

Έπαιξαν και οι: Μπίκος,  Ναθαναηλίδης, Μπιτσιώρης,  Κούφας,  Πάτας,  Αντάμης,  Τσαπακίδης,  Κάμπογλου, Κάτανας,  Παπανικόπουλος,  Μπίντσης., Τσώτσος Στοιος, Γιαλαμίδης. 


Φίλοι Παύλου
(Βοσνιάδης, Αμανατίδης,  Παπαδόπουλος,  Ζαλαόρας,  Βελιντζέλος, Μιχαηλίδης): Μυροφορίδης, Καρανίκας, Δεληζήσης, Αλιατίδης, Ουνγιαλίδης, Νίκιτς Κυριακίδης , Πορτουλίδης, Κουτσιανικούλης, Σιατραβάνης, Λότας.


Έπαιξαν και οι
:  Μουμίν, Ιντζόγλου, Ηλιαδης, Κανακούδης, Κάσσος, Λαγός, Παναγιωτούδης, Αλμπάνης, Γκαραβέλης, Μιτκας, Αγγελούδης, Συμελίδης, Μάνιος, Παυλίδης, Τάσος.

Διαιτητές: Κωνσταντίνος Πανυτσίδης, Σταύρος Τσιμεντερίδης, Κωνσταντίνος Σίας και Χρύσανθος Κωνσταντινίδης 


Σχόλια