Το αλλιώτικο ποδόσφαιρο, τα φούμαρα και οι μεταξωτές κορδέλες !!!



Αναγνώστης της σελίδας μας, έστειλε το παρακάτω κείμενο και σας το παρουσιάζουμε αυτούσιο. Τα στοιχεία του αναγνώστη είναι στη διάθεση της σελίδας.
Με ενδιαφέρον παρακολουθώ τις συγχαρητήριες ανακοινώσεις των ομάδων, φορέων για την άνοδο της Κοζάνης στη Β' εθνική μετά από περίπου  40 χρόνια.   Ανακοινώσεις σταλμένες στα Μ.Μ.Ε  όχι μόνο από τοπικές ομάδες  αλλά  από όλη την Ελλάδα σχεδόν
.

Απορίας άξιον η σιωπή της συμπολίτισσας ΑΕΠ.
 
Για ποιο αλλιώτικο ποδόσφαιρο μιλούσαν. Έτσι το ονειρευόταν το αλλιώτικο ποδόσφαιρο. Να ρίχνουν με τις ανακοινώσεις λάδι στη φωτιά για δήθεν τοξικό περιβάλλον που ζουν οι ποδοσφαιριστές  και άλλα χίλια δυο απαξιωτικά για την πόλη της Κοζάνης;

Πέρασαν τέσσερις ημέρες, μια συγχαρητήρια ανακοίνωση δεν άξιζε να στείλετε στην Κοζάνη για την μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων πολλών ετών;
 
Αν αυτό είναι το αλλιώτικο ποδόσφαιρο που ονειρευόσασταν και  που θέλατε κι εμείς να ακολουθήσουμε ευχαριστώ αλλά εγώ προσωπικά δε θα πάρω.

Προτιμώ το ατόφιο το αληθινό ποδόσφαιρο κι όχι το άφαντο ποδόσφαιρο 
Τελειώνοντας ..

Η Κοζάνη στην περσινή κατάκτηση του κυπέλλου από την ΑΕΠ έστειλε συγχαρητήρια  ανακοίνωση. 

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση της Κοζάνης στην κυπελλούχο ΑΕΠ 8 Μαΐου 2022
Και για να θυμηθούμε όλοι, η ΑΕΠ στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης κέρδισε την Κοζάνη 2-1. 

Η Διοίκηση του Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ εκφράζει τα συγχαρητήρια της στην ομάδα της Α.Ε. Ποντίων Π.Ε. Κοζάνης.

Διοίκηση του Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ εκφράζει τα συγχαρητήρια της στην ομάδα της Α.Ε. Ποντίων Π.Ε. Κοζάνης για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης για τη σεζόν 2021-2022.
Επίσης εύχεται καλή δύναμη για την συνέχεια και στόχος όλων να αποτελεί η αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού της περιοχής μας.
Με τιμή,
Το Δ.Σ του Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την δημοσίευση του κειμένου 
Ας με συγχωρήσουν κάποιοι φίλοι που ίσως στεναχωρηθούν  απ' αυτά που θα διαβάσουν αλλά το ίδιο στεναχωρημένος είμαι κι εγώ  για τη συμπεριφορά  ορισμένων της ίδιας πόλης, της ίδιας περιοχής.

Σχόλια