Τουρνουά Ποδοσφαίρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών - Νικήτρια του τουρνουά η ομάδα της Κοζάνης ... Στον τελικό κέρδισε στα πέναλτι την ομάδα των Σερβίων | φωτο - Βίντεο

 


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Διακίνησης τους, η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης συνδιοργάνωσε  με το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) Δυτικής Μακεδονίας, τους -5- Δήμους της Π.Ε. Κοζάνης και την Ε.Π.Σ. Κοζάνης τουρνουά ποδοσφαίρου, τη Δευτέρα το απόγευμα, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης, με κεντρικό μήνυμα των ποδοσφαιρικών αγώνων «Κόκκινη Κάρτα στα Ναρκωτικά .… Σκόραρε στη Ζωή»

Στο τουρνουά ποδοσφαίρου συμμετείχαν η ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, οι ομάδες από τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων, Βοΐου και Βελβεντού), η ομάδα Φ.Σ. Κοζάνης και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Κοζάνης,

Τους αγώνες  παρακολούθησαν  παιδιά των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Π.Ε. Κοζάνης στα οποία διανεμήθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια από την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) και  προσφέρθηκαν  ατομικά κεράσματα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης.

Σκοπός της δράσης αυτής είναι να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της νεολαίας μέσω της πρόληψης, για τις επιπτώσεις από τη χρήση των ναρκωτικών ουσιών και των εξαρτήσεων, καθώς και τις αξίες του αθλητισμού.

Νικήτρια του τουρνουά η ομάδα της Κοζάνης. Στον τελικό  κέρδισε στα πέναλτι την ομάδα των Σερβίων. 

Αστυνομική Διεύθυνσης Κοζάνης 

Βελβεντό 


Η Ακαδημία του Μακεδονικού Κοζάνης έδωσε το παρόν στην εκδήλωση 

Βόιο 

Σέρβια 

ΦΣ Κοζάνη 

Εορδαία 

Εκπαιδευτικοί 

Κοζάνη























Σχόλια