Γιάννης Ιωαννίδης: Πύργος της Βαβέλ το ΔΑΚ Κοζάνης...



Επιβεβαιώθηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο η ανησυχία του φίλαθλου κόσμου της πόλης, σχετικά με τις εργασίες που πρέπει (ή επρεπε) να γίνουν στο ΔΑΚ Κοζάνης, έτσι ώστε να πληρεί τις προϋποθέσεις, για να αγωνιστεί η ομάδα του Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ στη Super League2. 

Μετά από ερώτησή μου στο Δ.Σ. σχετικά με το χρόνο που θα χρειαστεί για να γίνουν οι όποιες εργασίες, η απάντηση που μου δόθηκε είναι πως "Γίνεται προσπάθεια να υπάρξει επαφή με τους υπεύθυνους της ομάδας γι'αυτό το λόγο. Το να πάει μέσα από δημοτικές διαδικασίες, όλοι καταλαβαίνουμε πως δύσκολα έως αδύνατο να γίνει".

Προφανώς και έχουμε αργήσει δραματικά, καθώς όλες οι διαδικασίες (μελέτες, δημοπρασίες, εργασίες, προμήθειες κ.λ.π.) θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει πολλούς μήνες νωρίτερα, εφόσον όλοι γνωρίζουμε πόσο χρονοβόρες είναι. 

Οι λύσεις πλέον είναι περιορισμένες και εφόσον δεν ευδοκιμήσει κάτι από αυτά που θα προτείνει η δημοτική αρχή, διακυβεύεται το μέλλον της έδρας της ομάδας, με το χρόνο να πιέζει ασφυκτικά.

Ελπίζουμε πως θα βρεθεί (?) ο τρόπος για να αγωνιστεί η ομάδα στη φυσική της έδρα, έτσι ώστε να μην βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση, να ταξιδεύουμε σε άλλες πόλεις, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει, τόσο για το σύλλογο, όσο και για τη φήμη του Δήμου μας.

Σχόλια