Ηλίας Κάτανας: «Είστε όλοι Άξιοι. Μας κάνατε περήφανους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε»


«Είστε όλοι Άξιοι. Μας κάνατε περήφανους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε»

Πολύ σημαντική η χθεσινή ημέρα για την πόλη μας αλλά και για ολη τη Δυτική Μακεδονία αφού η ποδοσφαιρική ομάδα της Κοζάνης κατάφερε να προβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μετά απο 42 ολόκληρα χρόνια.
 
Η χθεσινή τεράστια επιτυχία ήταν το αποτέλεσμα μιας τεράστιας προσπάθειας που ξεκίνησε δύο χρόνια πριν γεμάτη με όραμα, πίστη και υπομονή, υπενθυμίζοντας σε όλους για ακόμη μια φορά την αδικία που επιβλήθηκε στην ομάδα πέρσι για να μην επιτύχει τον στόχο της. Η χθεσινή επιτυχία αυτή έχει ονοματεπώνυμο.
 
Αφορά τις οικογένειες Κεντεποζίδη και Πετρόχειλου που στήριξαν οικονομικά, κατέβαλαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και υπομονή για να μπορέσει φέτος η ομάδα να πετύχει το στόχο της. Όλοι όσοι απαρτίζουν την ομάδα ήταν άξιοι των προσδοκιών που δημιουργήθηκαν και τη σημαντικότερη στιγμή, τη χθεσινή, φάνηκαν απόλυτα έτοιμοι για το μεγάλο στόχο που ήταν η άνοδος.
 
Όπως και ο κόσμος που ήταν σύμμαχος και στρατιώτης δίπλα στην ομάδα, στην πρώτη γραμμή της μάχης με τη φωνή του και το παλμό που έδινε στη κερκίδα. Θα ήθελα να συγχαρώ την οικογένεια Κεντεποζίδη Λεωνίδα, Πάρη, Σταύρο και Ζήνων, την οικογένεια Πετρόχειλου Χρήστο και Παναγιώτη, τον τεχνικό διευθυντή κ. Πιτ Τσακιρίδη, τον Γεν. Αρχηγό κ. Γιώργο Μαυροματίδη, όλο το προπονητικό τημ,  τον προπονητή κ.Νίκο Μπαδήμα άξιο πρωτεργάτη αυτού του αποτελέσματος, τον βοηθό προπονητή κ. Γιώργο Τσέπουρα, τον προπονητή τερμ. κ.Γιάννη Καραμπίνη, το ιατρικό τημ, τον ορθοπεδικό κ. Άρη Φυλακτό, τον εργοφυσιολόγο κ. Αντώνη Γρηγοριάδη και τον φυσιοθεραπευτή κ.Άκη Τσικόγια, τον ακούραστο φροντιστή κ. Γιώργο Καραγιώργο, τον έφορο την ομάδας κ. Δημήτρη Τράγια και τον υπεύθυνο επικοινωνίας κ. Μανώλη Χατζηνικολάου.
 
 Να συγχαρώ τους παίχτες μας, έναν προς έναν  ξεχωριστά, αυτούς τους πραγματικά ήρωες ποδοσφαιριστές που τα δώσανε όλα μέσα στη χρονιά δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Φυσικά και στον υπέροχο απλό κόσμο της ομάδας μας και φίλους τα Λιοντάρια που ήταν συνεχώς δίπλα στην ομάδα και στη Διοίκηση.
 
Ως πατέρας όμως, δε θα μπορούσα να μη δώσω τα συγχαρητήρια μου αλλά και να είμαι πολύ περήφανος που και ο γιος μου ο 16χρονος Παναγιώτης ανήκει σε αυτόν τον μεγάλο οργανισμό του ΦΣ Κοζάνης.
 
Είμαστε έτοιμοι πλέον, όλοι ενωμένοι και δίπλα στη Διοίκηση να ακουστεί η φωνή μας για τη Κοζάνη μας, εκεί που αξίζει να βρίσκεται και να αγωνίζεται η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη, στα μεγάλα ποδοσφαιρικά «σαλόνια» της χώρας.  
 
Είστε όλοι Άξιοι.
 
Μας κάνατε περήφανους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε!
 
Ηλίας Π. Κάτανας
Περιφερειακός Σύμβουλος
π. Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Υγείας - Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Σχόλια