Κοζάνη - Γιούχτας ... οι αλήθειες και τα ψέματα για την έλλειψη μπαλών που αναφέρουν στον Γιούχτα ... Όταν η εικόνα μιλάει από μόνη της !

Συνεχίζεται από τη μεριά του  Γιούχτα ο αποπροσανατολισμός του κόσμου  όσον αφορά την ήττα της ομάδας του Γιούχτα  μέσα στην Κοζάνη.

Ακούσαμε έκπληκτοι στη συνέντευξη τύπου  που μας έδωσε ο  αξιόλογος προπονητής  κ. Σουργιάς να αναφέρει την έλλειψη μπαλών  στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κοζάνης εν ώρα αγώνα.

Αντί να αναφερθεί  μόνο στην άσχημη εικόνα της ομάδας του Γιούχτα ιδίως στο δεύτερο μέρος και για την τελευταία θέση στη βαθμολογία  που βρίσκεται η ομάδα του, θέλοντας προφανώς να αποφύγει τις ευθύνες που έχει,  ανέφερε για τις  μπάλες  που δήθεν δεν υπήρχαν στο αγωνιστικό χώρο  αλλά και για τον κόσμο που υπήρχε μέσα στο γήπεδο.

Ίσως αν μιλούσε για επηρεασμό της ομάδος του από  την  κλιματική αλλαγή  από  Αχάρνες   σε Κοζάνη να είχαν περισσότερη βάση τα λεγόμενα του κ. Σουργιά. 

 Αυτό κι αν λέγεται αποπροσανατολισμός 

Παιδάκια  με μπάλες υπήρχαν στον περίγυρο του γηπέδου αλλά και στο κέντρο.

Μπορεί όπως αναφέρουν στον Γιούχτα πως δεν μπορούν να πουν περισσότερα  λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, αλλά έλα που αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν και εκθέτουν τις δηλώσεις του κ. Σουργιά.

Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο που ακολουθεί  αλλά και οι φωτογραφίες από τον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κοζάνης. 



Αδιάψευστος μάρτυρας επίσης οι φωτογραφίες από το γήπεδο του Γιούχτα στο παιχνίδι  του πρώτου γύρου με την Κοζάνη που δείχνουν  την έλλειψη μπαλών από το κέντρο του γηπέδου.




Σχόλια