Ιδρύεται Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Γυναικών – Δρομολογούνται εξελίξεις

 


Εξελίξεις δρομολογούνται στον χώρο του ποδοσφαίρου γυναικών, καθώς προετοιμάζεται Γενική Συνέλευση όλων των γυναικείων ποδοσφαιρικών σωματείων της χώρας, καθώς και αυτών που διατηρούν γυναικεία ποδοσφαιρικά τμήματα, με σκοπό την ίδρυση φορέα με την ονομασία Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniara.gr, η ιδρυτική αυτή Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 29 Ιουνίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, με αποκλειστικό θέμα την έγκριση του καταστατικού της Ένωσης Σωματείων Ποδοσφαίρου Γυναικών, καθώς και την εκλογή επταμελούς προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

Με την ίδρυση αυτής της Ένωσης, τα γυναικεία ποδοσφαιρικά σωματεία θα εκπροσωπούνται και θα υπάγονται σε αυτή και όχι στις κατά τόπους τοπικές ποδοσφαιρικές ενώσεις όπως συμβαίνει τώρα.

Σκοπός της ίδρυσης της Ένωσης Σωματείων Ποδοσφαίρου Γυναικών, είναι ο καλύτερος συντονισμός των γυναικείων ποδοσφαιρικών σωματείων της χώρας, η αποτελεσματικότερη διεκδίκηση πόρων και η καλύτερη οργάνωση των εγχώριων πρωταθλημάτων, με στόχο την μεγαλύτερη και ταχύτερη ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Σχόλια